GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ!

John Makridis Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ! Η εικόνα της Θεσσαλονίκης στο παρελθόν, στο παρόν ...


John Makridis
Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ!
Η εικόνα της Θεσσαλονίκης στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον αποτυπώνεται με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), η οποία αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φαινόμενα διεθνώς και αναμφισβήτητα επηρεάζει ήδη τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, ειδικά με την χρήση του Chat-GPT.
Στην εικόνα της σε 100 χρόνια η Θεσσαλονίκη παρουσιάζεται με υπερσύγχρονους ουρανοξύστες, προηγμένες τεχνολογίες, πλωτές δομές και καινοτόμα μέσα μεταφοράς, συνδυάζοντας ιστορικά στοιχεία με το μέλλον. Ιδιαιτερότητα αποτελεί ο ανανεωμένος Λευκός Πύργος, ο οποίος μπορεί να έχει ανανεωθεί με ψηφιακά ή ενεργειακά αποδοτικά στοιχεία, ενσωματώνοντας την ιστορική κληρονομιά της πόλης με το μέλλον.
Παράλληλα, «οι φουτουριστικές μεταφορές, δηλαδή προηγμένα μέσα μεταφοράς, όπως ιπτάμενα αυτοκίνητα και τρένα που πιθανώς αιωρούνται πάνω από το έδαφος, υποδεικνύοντας ένα σύστημα μεταφορών υψηλής ταχύτητας και χαμηλών εκπομπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση