GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τους διανομείς της Wolt...

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι διανομείς της Wolt διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, ενώ νωρίτερα πραγματοποίησαν μοτοπορεία ...


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι διανομείς της Wolt διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας, ενώ νωρίτερα πραγματοποίησαν μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 7 το βράδυ έως τις 11 χθες το βράδυ.
Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι ζητούν αύξηση αμοιβών, κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών των freelancers, καλύψεις για εργατικά ατυχήματα και χορήγηση όλων των Μέτρων Ατομικής Προστασίας.
Θεσσαλονίκη: Απεργία διανομέων το Σάββατο
Σε 24ωρη απεργία το Σάββατο 28 Σεπτέμβρίου και απεργιακή μοτοπορεία που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι μπροστά από το Εργατικό Κέντρο προχωρούν οι διανομείς της Θεσσαλονίκης, με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων της «e-food», των διανομέων της «Wolt» και τη στήριξη του ΣΕΤΕΠΕ.
Οι διανομείς στις μεγάλες πλατφόρμες συνεχίζουν τον αγώνα τους και στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας αυξήσεις στο εισόδημά τους, αλλά και προστασία της υγείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση