GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΑΛΟΣ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή! ΑΝΕΒΑΣΕ αυτήν την φωτογραφία και την έκραξαν όλοι...

«Είναι πολύ κοντό αυτό που φοράς, έχεις και 3 παιδιά»: Η Τσιμτσιλή έσκασε ντυμένη έτσι & προκάλεσε αντιδράσεις. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μ...


«Είναι πολύ κοντό αυτό που φοράς, έχεις και 3 παιδιά»: Η Τσιμτσιλή έσκασε ντυμένη έτσι & προκάλεσε αντιδράσεις.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής showbiz, δίνει πάντα έμπνευση με τα looks της, είτε στην εκπομπή «Happy Day» είτε εκτός αυτής. Ωστόσο, η εμφάνισή της στην εκπομπή της Παρασκευής προκάλεσε και κάποια αρνητικά σχόλια.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Super Μίνι Φόρεμα και τα Ανάμεικτα Σχόλια
Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα super μίνι φόρεμα σε μπορντό χρώμα, μία από τις κορυφαίες αποχρώσεις της σεζόν, που την κολάκευε ιδιαίτερα, τονίζοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Παρά τα θετικά σχόλια για το στυλ και την επιλογή του χρώματος, υπήρξαν και αντιδράσεις από ορισμένους διαδικτυακούς της φίλους.
Κάτω από την ανάρτηση της στο Instagram, ορισμένοι σχολίασαν το μάκρος του φορέματος, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «παρά είναι κοντό». Παρά τα ανάμεικτα σχόλια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης με τις ενδυματολογικές της επιλογές.
Δείτε φωτογραφίες:


Δείτε μερικά από τα αρνητικά σχόλια:








Η ανάρτηση που προκάλεσε αντριδάσεις:

4 σχόλια

  1. Το ωραίο είναι ωραίο, το γυναιακείο κάλος. Μπορεί ωραίος να είναι κι ένας άνδρας. Αλλά φύλα δεν γνωρίζω να υπάρχουν. Αν κάποιοι έχουν κάλο στον εγκέφαλο είναι άλλο θέμα. Εδώ δείχνουν τα "κάλη" τους οι χόντρες, οι λεπτεπίλεπτες τι να κάνουν, να τα κρύβουν;
    Σας καλώ να δείτε την ταινία της Μόνικά Μπελούστι "Μαλένα" για να δείτε τι μπορεί να πάθει μια όμορφή γυναίκα από την χωλή των ζυλόφθονων κακίστρων γυναικών και όχι μόνο γυναικών αλλά ανέντιμων ανδρών.
    Κατακρίνεται ακόμα και παντρεμένα ζευγάρια. Τι σας νοίαζει τι μπορεί να λέει ο άνδρας της και πως βιώνουν την σχέσή τους ή τι αντιλήψεις έχουν μέσα στην σχέση τους. Το παίζεται κάποιοι-ες ηθικολόγοι ενώ οι περισσότεροι είστε έτοιμοι να κάνετε την ποιο μεγάλη βλάκεια που υπάρχει και να την ανεβασετε live στο tik tok για να την μιμηθούν κι άλλοι. Το πάιζεται ηθικολόγοι και κάποιοι-ες ψάχνετε το γυμνό για να ξεχαρμανιάσετε, οποία υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσοι απο εσας εχετε σχεση με την αισθητικη,ωστε να κρινετε μια εικονα;Γιατι,περι εικονας προκειται,εστω και ζωντανης.Ποιός σας ειπε οτι η χριστιανοταλιμπανικη σας Παιδεια και τα στερητικα σας συνδρομα,σας δινουν το δικαιωμα κρισης και σχολιασμου,επιπεδου επαιοντα;Το ξερετε οτι στα γεραματα σας,αν εχετε,θα νοιωσετε την αναγκη μιαμς μισανοιχτης σαρακοφαγωμενης γριλλιας,ρυπαρου παραθυρου ωστε να εμετιζετε βωμολοχιες σε ο,τιδηποτε βλεπετε,απο τσιροπουλια μεχρι νηπια;Να το προσεξετε.Διαβαστε και τον Ανωνυμο,μια χαρα τα λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αικ ρωτα το μπακαλοπορνιδιο τι Παιδεια εχει και αν ειναι χριστιανοταλιμπανικη και οι σχεση της με τον Αθλιο Ορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες εδω κατι πουστηδες και παλληκαρια που ασχολουνται με το βρακι μιας πουτανας.
    Και μετα μου λες τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.
    Ουστ ρουφιανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση