GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! Η ΜΕΛΟΝΙ ξεπούλησε την Telecom Italia στην ίδια τη CIA...

Από V.L. H "εθνοκυριαρχική" πρωθυπουργός της Ιταλίας, Meloni, αφού πρώτα μάζεψε τις ψήφους των πιο κρετίνων από τους Ιταλούς, πουλ...

Από V.L.
H "εθνοκυριαρχική" πρωθυπουργός της Ιταλίας, Meloni, αφού πρώτα μάζεψε τις ψήφους των πιο κρετίνων από τους Ιταλούς, πουλώντας τους πατριωτικές άριες, παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και αντιμεταναστευτικούς τσαμπουκάδες, εκχώρησε την ιταλική ψηφιακή ραχοκοκαλιά (το δίκτυο της Telecom Italia) στην KKR Vanguard, δηλαδή στην ίδια τη CIA, με την οποία υπέγραψε επίσης και ένα προσύμφωνο μελέτης για τη μεταβίβαση μετοχικού πακέτου 20 - 25% της Εnilive (του τομέα βιοκαυσίμων και κινητικότητας της πετροχημικής Eni). Εν συνεχεία, εντός 24 ωρών, πούλησε τη διαχείριση του τεράστιου χαρτοφυλακίου της Sace (του ασφαλιστικού και χρηματοπιστωτικού κολοσσού που ελέγχεται από το ιταλικό Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών) στη BlackRock, η οποία έτσι θα βάλει στο χέρι πάνω από το 3% της πολεμικής βιομηχανίας Leonardo και μετά, μέσω της πρακτικής των κινεζικών κουτιών και συμφωνιών μεταξύ των μετόχων, θα μπορεί να αναλάβει τον de facto έλεγχό της.
Τα ιταλικά δηλαδή κεφάλαια των τομέων τηλεπικοινωνιών, επενδύσεων, άμυνας και ενέργειας σύντομα θα βρίσκονται υπό πλήρη έλεγχο yankee.
Και έπεται η πώληση των ιταλικών κρατικών σιδηροδρόμων και ταχυδρομικών υπηρεσιών.
Και να σκεφτεί κανείς, ότι οι παππούδες και οι γιαγιάδες των σημερινών "Αδελφών της Ιταλίας" (Mussolini, Alberto Beneduce και Guido Jung) ίδρυσαν το Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ανασυγκρότησης (IRI) στις 24 Ιανουαρίου 1933, που υπήρξε η αιχμή του δόρατος του ιταλικού βιομηχανικού και οικονομικού θαύματος στη δεκαετία του 50 και του 60.
Άλλη μια απόδειξη ότι το να ψηφίζεις είναι πλέον ανάλογο του να επιδίδεσαι στον αυνανισμό: και στις δύο περιπτώσεις είσαι μόνος με τις πιο μύχιες σκέψεις και πόθους σου - πολιτικές και ερωτικές αντίστοιχα - και στις δύο περιπτώσεις φαντασιώνεσαι αυτό που θα ήθελες να συμβεί και στις δύο περιπτώσεις τίποτα από αυτά που φαντάζεσαι δεν είναι αληθινό.

1 σχόλιο

  1. Βλέπετε; Κωλοτούμπα και η Μελόνι. Μόνο η Έλενα Ακρίτα παραμένει σταθερή στις αξίες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση