GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ με τους αντάρτες Χούθι πάνω στο πλοίο "SOUNION...

Πρακτική Σκέψη Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης κατέλαβαν το Ελληνόκτητο εμπορικό πλοίο "SOUNION" στην Ερυθρά Θάλασσα και ανέβασαν βί...


Πρακτική Σκέψη
Οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης κατέλαβαν το Ελληνόκτητο εμπορικό πλοίο "SOUNION" στην Ερυθρά Θάλασσα και ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο πως το ανατινάζουν, φωνάζοντας Αλλάχ Ακ Μπαρ. Ντροπιαστική στιγμή για ένα θαλάσσιο Έθνος όπως οι Έλληνες. Τι επιπτώσεις έχει αυτό το βίντεο αντι-διαφήμισης της Ελλάδος διεθνώς;  
Εφόσον τα Ελληνικά πλοία δεν μπορούν να προστατευτούν από το Ελληνικό κράτος, λιγότεροι θα τα επιλέγουν ως μεταφορείς των προϊόντων τους. 
Αν η Ελληνική ναυτιλία δεν έχει δουλειές, λιγότεροι ναύτες θα εργάζονται σε αυτήν και λιγότερα έσοδα της θα φτάνουν στην Ελλάδα.  
Άλλες ναυτικές δυνάμεις θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση σε δύναμη και εμπιστοσύνη που έχει εδώ και χρόνια η Ελληνική ναυτιλία και η Ελλάδα θα χάσει επιρροή στις θάλασσες. 
 Η ακρίβεια των εισαγόμενων και εγχώριων προϊόντων θα συνεχιστεί και οι φόροι θα αυξηθούν, αφού τα έσοδα της ναυτιλίας δεν θα ενισχύουν πια το Ελληνικό κρατικό ΑΕΠ. 
Για αυτό είναι μέγιστη προτεραιότητα να δίνεις τις μάχες σου μακριά από τα σύνορα του (Ερυθρά Θάλασσα) παρά να φτάσεις να τα δίνεις στα σύνορα σου. 
Η Ελλάδα είναι υπερβολικά σημαντικό κράτος, για να μην την ενδιαφέρει η παρουσία της παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση