GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜOY EIΠΑΝ μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;» ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ από τον Νάσο Γκαβέλα...

Nέα επιτυχία για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς ο Νάσος Γκαβέλας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων Τ...


Nέα επιτυχία για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, καθώς ο Νάσος Γκαβέλας κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων Τ11.
Mε οδηγό τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, ο Νάσος Γκαβέλας και χρόνο 11.02 ανέβηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μετά την πρωτιά του στο Τόκιο το 2021.

«Μου είπαν μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;»
Ο Έλληνας δυο φορές χρυσός Παραολυμπιονίκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε σε όλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα, ώστε να βρεθεί στο κορυφαίο ραντεβού του Παρισιού, ενώ δεν ξέχασε και τον συνοδό του Γιάννη Νυφαντόπουλου ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος.
Τόνισε πως μετά από αρκετές δύσκολες στιγμές, αρκετοί ήταν αυτοί που αναφέρθηκαν υποτιμητικά προς το πρόσωπο του, καθώς θεώρησαν πως δεν μπορεί να τρέξει ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
«Όταν μου έλεγαν όλοι: ⁣
⁣"τι έγινε Γκαβέλα, μήπως τελείωσες; Μήπως δεν μπορείς να τρέξεις;" ⁣
⁣Όχι μάγκες, δεν είναι ότι δεν μπορώ να τρέξω. ⁣
⁣Θέλω χαμόγελο και θέλω ανθρώπους να το πιστεύουν παραπάνω για να κερδίσουμε. Αυτό και μόνο».⁣
Δηλώσεις ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ από τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη Νάσο Γκαβέλα

1 σχόλιο

  1. Πώς νοιωθετε κυρ-Παντεληδες,αποσκατα της κοινωνιας που,αυτοι που αποτελουν την κορυφη των αριστων της ζωης,λοιδωρουνται αβοηθητοι επειδη εσεις και αλλα μουνοπανα εχετε την φαενη βλακεια να ψηφιζετε ρεμαλια και σκατανθρωπους;(δεν ξεχνιεται η εικονα στη Κρητη οπου Αυγενακης και τα αλλα βοθρολυμματα ειναι εξεδρα και ο προεδρος των παραολυμπιονικων,κατω σε αναπηρικο αμαξιδιο,μονος του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση