GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil...

Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετά από έκρηξη εντός ...


Βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετά από έκρηξη εντός των εγκαταστάσεων των διυλιστηρίων της Motor Oil.
Επιτόπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και των διυλιστηρίων, με σκοπό την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.
Νωρίτερα απογειώθηκαν και τρία ελικόπτερα τα οποία επιχείρησαν πάνω από τις δεξαμενές.
Ήχησε αμέσως μήνυμα του 112 ενώ διεκόπη η κυκλοφορία στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού μεταξύ Κινέτας και Κορίνθου.
Η εικόνα από τις 19:45 και μετά, όπως δείχνει και το live της «Ζούγκλας» από το σημείο της φωτιάς, είναι σαφώς καλύτερη. Η φωτά έχει καταλαγιάσει ενώ δεν υπάρχουν πλέον καπνοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το σημείο της φωτιάς, υπάρχουν τρεις πολύ ελαφρά τραυματίες, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα.
Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως η πυρκαγιά ξέσπασε εντός της δεξαμενής κατά τη διάρκεια καθαρισμού.
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Κινέτα – Κόρινθος και αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση