GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

META TIΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον πατέρα του! Ο Τσιτσιπάς κινείται νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του...

Νομικά εναντίον του πρώην φυσικοθεραπευτή του έχει αποφασίσει να κινηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή της κατάσταση γύρω από την ρίξη με τ...


Νομικά εναντίον του πρώην φυσικοθεραπευτή του έχει αποφασίσει να κινηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή της κατάσταση γύρω από την ρίξη με τον πατέρα του.
Ο Τζερόμ Μπιάνκι έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για την σχέση του Ελληνα τενίστα με τον πατέρα του, ρίχνοντας απόλυτα την ευθύνη στον Απόστολο Τσιτσιπά για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα.
Οι δηλώσεις του Μπιάνκι έχουν προκαλέσει έντονη αναστάτωση στην οικογένεια Τσιτσιπά και ο 26χρονος τενίστας, σύμφωνα με το tennis24, έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά του Μπιάνκι.
«Ο Απόστολος είναι ευγενικός, αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ τον γιο του. Η σχέση τους όμως δεν ήταν σταθερή εδώ και χρόνια κι έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί. Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ που δεν άκουγε, παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του, αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά…» είχε πει μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ράγκμπι και νυν φυσικοθεραπευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση