GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ME πνευμονική εμβολή στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο καταδικασμένος ως αρχηγός της της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποί...


Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο καταδικασμένος ως αρχηγός της της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος υπέστη πνευμονική εμβολή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος Αλέξανδρος Γιωτόπουλος νοσηλεύεται - φρουρούμενος- τις τελευταίες δέκα ημέρες σε πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία, όπου εισήχθη με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Γιωτόπουλος - ο οποίος έχει κατονομαστεί ως ιδρυτικό στέλεχος και αρχηγός της 17 Νοέμβρη με το ψευδώνυμο «Λάμπρος» - λαμβάνει θεραπεία και παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο η υγεία του είναι επιβαρυμενη λόγω της ηλικίας και συνοδών νοσημάτων που έχει.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αν συνεχιστεί η βελτίωση της κατάστασης του, πιθανότατα θα λάβει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση