GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη της Mαρινέλλας «ζήτησε από τους γιατρούς να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση»

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Η σπουδαία ...


Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Η σπουδαία τραγουδίστρια κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή. Επίσης, σημειώθηκε ότι δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της Μαρινέλλας, ενώ οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να απορροφηθεί το αιμάτωμα από τον οργανισμό ή αν θα προχωρήσουν σε μια πιο παρεμβατική ενέργεια, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα.
Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της δεν θα αντέξει την επέμβαση λόγω της ηλικίας της.
Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.
Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση