GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΤΡΕΝΟ της (Hellenic Train) έσερνε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες...

Ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία συνέβη στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, προκαλώντας εισαγγελ...


Ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία συνέβη στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, προκαλώντας εισαγγελική παρέμβαση.
Ειδικότερα, οι πόρτες αμαξοστοιχίας έκλεισαν πριν ολοκληρωθεί η αποβίβαση, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μία γυναίκα και να τραυματιστεί ελαφρά όταν σύρθηκε για απόσταση 50 μέτρων.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της. Οταν το τρένο ξεκίνησε, έσερνε και τη γυναίκα κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα.
Ο μηχανοδηγός έκλεισε τις πόρτες και πήγε να βάλει μπροστά το τρένο, πριν αυτή προλάβει να κατέβει.

«Βοήθεια, σταματήστε»
Όπως επισημαίνει και η ίδια, ο μόνος λόγος που σώθηκε ήταν ότι άλλοι επιβάτες του τρένου ξεκίνησαν να φωνάζουν «βοήθεια, σταματήστε» στον μηχανοδηγό, αλλιώς «θα έπαιρνε και εμένα μαζί του» λέει και ανατριχιάζει.
«Μόλις πήγα να κατέβω από το τρένο, κατέβασα τη μικρή και πήγα να φύγω κι εγώ, αλλά έφυγε το τρένο. Φωνάζαμε “βοήθεια, βοήθεια, ανοίξτε την πόρτα” και δεν μας άκουγαν. Κάποιοι κύριοι φώναξαν και σταμάτησε (σ.σ. το τρένο). Αλλιώς, θα έπαιρνε και εμένα μαζί του», αποκαλύπτει, μιλώντας στον Alpha.Το περιστατικό, όπως αναφέρει το lamianow.gr, είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.
Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει.
Η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της προς τη Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα. Ο μηχανοδηγός και ο επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.
Συνελήφθησαν ο μηχανοδηγός και ο επόπτης. Μετά τη σύλληψη των δύο μηχανοδηγών, ενός 30χρονου και ενός 32χρονου αλλά και του 48χρονου ελεγκτή ενημερώθηκε εκ νέου ο κ. Εισαγγελέας Πρωτ/κών Λιβαδειάς, ο οποίος διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι, γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση