GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «Αυτοκινητάδικο»-«τέρας» του Grimaldi στο λιμάνι του Ηρακλείου...

Αντώνης Νταλακογεώργος Το αυτοκινητάδικο «τέρας» του Grimaldi στο λιμάνι του Ηρακλείου Πρόκειται για το πρώτο πλοίο του Ιταλικού ομίλου που ...


Αντώνης Νταλακογεώργος
Το αυτοκινητάδικο «τέρας» του Grimaldi στο λιμάνι του Ηρακλείου
Πρόκειται για το πρώτο πλοίο του Ιταλικού ομίλου που φτάνει στο λιμάνι της πόλης μετά την συμφωνία για την παραχώρηση του Λιμανιού.
«Αυτοκινητάδικο» όπως αποκαλείται στη γλώσσα των λιμενεργατών το πλοίο για τη μεταφορά οχημάτων (R/R), του Ομίλου Grimaldi έχει δέσει από το πρωί της Τετάρτης (25/09) στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού και την απόκτηση του από τον Ναπολιτάνο εφοπλιστή, που σκάφος του ομίλου «πιάνει» Ηράκλειο με το σενάριο για την ίδρυση διαμετακομιστικού κέντρου να έρχεται στο προσκήνιο.
Πρόκειται για ένα σκάφος μήκους 200 μέτρων και πλάτους 32 μέτρων, το οποίο έφτασε προχθές στις 10 το πρωί στο λιμάνι της πόλης και έχει αγκυροβολήσει στον προβλήτα 3 δίπλα στο τελωνείο.
Το πλοίο αυτό μεταφέρει αυτοκίνητα, ξεκίνησε το δρομολόγιό του από την Ιταλία και τελικός προορισμός του είναι – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης- το Ισραήλ.
Αναμένεται να αναχωρήσει την Κυριακή και η παρουσία του στο λιμάνι της πόλης σχετίζεται με τον ανεφοδιασμό του με ανταλλακτικά για το μηχανοστάσιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση