GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχει παραγίνει το κακό με το Facebook! Η χούντα της ενιαίας σκέψης...

" Μαρία Δεναξά " Έχει παραγίνει το κακό με το Facebook, τη «διόρθωση» και τις...

"Μαρία Δεναξά"
Έχει παραγίνει το κακό με το Facebook, τη «διόρθωση» και τις... ποινές επειδή τα γραφόμενα είτε δεν συμφωνούν με το επίσημο αφήγημα, είτε θίγουν παντοδύναμες χώρες όπως είναι το Ισραήλ!

Η διατύπωση και μόνο μέσα σε ένα παράδειγμα της λέξης iphone, αναφερόμενη στους παγιδευμένους από το Ισραήλ βομβητές, ήταν αρκετή για να  ρίξει άκυρο στο κείμενο το οποίο φυσικά δεν έχει διαβαστεί, ούτε καν έχει γίνει κατανοητό από την τεχνητή ψευνοημοσύνη, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο απο αυτό που έχουν προγραμματίσει. 
Λίβανος: Ένα θανατηφόρο αλλά όχι μυστηριώδες χτύπημα

Το ίδιο έκαναν και στο άρθρο που ανέφερε πως ο Ατλαντικός ψύχεται και μάλιστα το οποίο συνοδεύονταν  από παράθεση σχετικών δημοσιευμάτων από το Euronews και το Courrier International. Όμως επειδή προφανώς χαλούσε το αφήγημα της περιβόητης κλιματικής αλλαγής, αποφάσισαν πως λείπει θεματικό περιεχόμενο από «ανεξάρτητους 🤑 οργανισμούς», με το οποίο τα τελευταία χρόνια γίνεται εντατική πλύση εγκεφάλου!

Η χούντα της ενιαίας σκέψης που εγκαταστάθηκε την εποχή της πανδημίας και μας θέλει μαζικά αποβλακωμένους, είναι γεγονός κι είναι ο κύριος λόγος που αποφεύγω τις δημοσιεύσεις κειμένων και σκέψεων στο Facebook που είναι μόνο για χαζοκαρδούλες και ψευτοφιλάκια. Προτιμώ  το X (πρώην Twitter) @mdenaxa, το Telegram (Maria Denaxa) και το Instagram που για την ώρα εξακολουθούν να διατηρούν υποτίθεται τα προσχήματα σχετικά με την ελευθερία του λόγου ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει απ αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση