GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ! ΝΕΟΙ ΜΥΔΡΟΙ Πολάκη κατά του Κασσελάκη και για την αλλαγή του ονόματος...

Με… μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο Facebook o Παύλος Πολάκης αντέδρασε και στην αλλαγή ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει ο Στέφανος Κασσελ...


Με… μεταμεσονύχτια ανάρτησή του στο Facebook o Παύλος Πολάκης αντέδρασε και στην αλλαγή ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει ο Στέφανος Κασσελάκης. 
«Επιτελους σταματηστε την ανουσια αντιπαραθεση!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΧΑΡΗ,
ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ !!
Οι οργανωτικες αλλαγες εξυπηρετουν την υλοποιηση του πολιτικου σχεδιου αλλαγης που επαγγελεσαι!
Οχι τον ελεγχο του μηχανισμου που θες να επιβαλλεις!!» καταλήγει ο βουλευτής Χανίων εγκαλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές που πρότεινε σε ονομασία και καταστατικό του κόμματος.
Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε το όνομα «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς», στην εισήγησή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο υπόλοιπο της πρότασής του, ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στο ασυμβίβαστο των βουλευτών, ώστε να μην συμμετέχουν σε κομματικά όργανα παρά μόνο στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.
Ακόμα οι βουλευτές θα μπορούν να εκλέγονται μόνο για τρεις θητείες και αν θέλουν να εκλεγούν για μια ακόμα θα πρέπει να αλλάξουν εκλογική περιφέρεια. Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως είχε προαναγγείλει εισηγήθηκε και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για εθνικές και ευρωεκλογές μόνο με δημοψηφίσματα στα πρότυπα των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση