GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ στη μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο!

Δύο άνδρες, 35 και 40 ετών, στην περιοχή Άνω Πιτσά Κορινθίας αναζητούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 2 άνδρες που πήραν τα μηχανά...


Δύο άνδρες, 35 και 40 ετών, στην περιοχή Άνω Πιτσά Κορινθίας αναζητούνται.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 2 άνδρες που πήραν τα μηχανάκια τους για να μεταβούν οικειοθελώς προς το μαντρί γνωστού τους για να τον βοηθήσουν την ώρα της μεγάλης φωτιάς.
Πηγές από την πολιτική προστασία αναφέρουν ότι στο δρόμο συναντήθηκαν με πυροσβέστες οι οποίοι τους είπαν να απομακρυνθουν καθώς κινούνταν σε περιοχή με πυρκαγιά που ήταν σε εξέλιξη. Από τότε αγνοούνται και είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Τι δήλωσε νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας για το Ξυλόκαστρο
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο, με της πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν ολονύκτια «μάχη» με τις φλόγες για να μην μπουν στους οικισμούς. Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε τα εξής για το πύρινο μέτωπο που βρίσκεται σε εξέλιξη:
«Δυστυχώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω της φωτιάς στην περιοχή των Ροζενών Ξυλοκάστρου και των γειτονικών κοινοτήτων». Μάλιστα, όπως προσθέτει, «η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή».
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης ενώ δημιουργούν ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες με το πύρινο μέτωπο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε δύσβατες περιοχές και χαράδρες μέσα σε πυκνό δάσος.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ένα πυροσβεστικό όχημα είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση