GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ! "Δείχνουμε τον δρόμο στην υπόλοιπη Ελλάδα..."

Giorgia Bitakou A Την #Παρασκευή_13 /9 παραμονή του Σταυρού, στο ιστορικό Καλετζι Μαραθωνος (Βοθων) , θα γίνει η πρώτη μας εκδήλωση από μια...

Giorgia Bitakou A
Την #Παρασκευή_13/9 παραμονή του Σταυρού, στο ιστορικό Καλετζι Μαραθωνος (Βοθων) , θα γίνει η πρώτη μας εκδήλωση από μια σειρά εκδηλώσεων που ετοιμάζουμε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να ξαναφτιάξουμε το χωριό μας στο οποίο έχουν σωθεί μόνο τα σπίτια και οι ζωές μας, η ζωή... η άλλη, που ανήκει σε όλη την Ελλάδα και που αποτελούταν από πλούσια βλάστηση, φαράγγια ανεκτίμητης αξίας, βυζαντινά μνημεία, ζωικό βασίλειο και συγκλονιστικής ομορφιάς τοπία, έχουν κάει και καταστραφεί ολοσχερώς και εμείς που επιβιώσαμε, περικυκλωμένοι από τη φωτιά, ξεκάθαρα το οφείλουμε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των κατοίκων αποκλειστικά. Αλλά πάνω από όλα το χρωστάμε στην Αγία μας Παρασκευή τη θαυματουργή και που από θαύμα σώθηκαν τα 500 ετών μεγαλοπρεπή πλατάνια της και το βυζαντινό της ξωκλήσι.
Για αυτά τα πλατάνια και τον περιβάλλοντα χώρο γίνεται η πρώτη εκδήλωση για να οχυρώσουμε το χώρο με πυρασφάλεια, δεξαμενές, κρουνούς, γεννήτριες και δεντροφύτευση και ευχαριστώ ολόψυχα τους αγαπημένους μου φίλους και σπουδαίους καλλιτέχνες, τις μεγαλύτερες φωνές αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, Nikos Tzoumas & Ευτέρπη Λημναίου ,τους κορυφαίους μουσικούς ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΠΕΚΟΣ , Petros Kapsopoulos , Giannis D. Bousoulas που θα έρθουν στο χωριό μας να τραγουδήσουν και να παίξουν για #ΝΑΝΘΙΣΕΙ_ΞΑΝΑ_ΤΟ_ΚΑΛΕΤΖΙ" που είναι το σύνθημα μας πλέον, το πιο όμορφο και ιστορικό χωριό της Αττικής με θρύλους, αντίσταση σοβαρή στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ,όπου έβρισκαν φαγητό και καταφύγιο θρυλικοί αντάρτες, καταγεγραμμένα στην λαϊκή μας παράδοση θαύματα της Αγίας μας , ενέργεια μοναδική, κλίμα ασυναγώνιστο και ανυπέρβλητη ομορφιά που θα ξαναγίνει πάνω στη Λίμνη που τροφοδοτεί την Αθήνα και δίπλα στις ακτές του Μαραθώνα που κρίθηκε η παγκόσμια ιστορία και εξέλιξη!
Επίσης γαστρονομία φοβερή από τις δύο καλύτερες ταβέρνες της Αττικής Argentina Restaurant & Matambre , το καλύτερο μέλι του Δημητρης Μεξης και τα πιο νόστιμα γαλακτοκομικά προϊόντα από τις οικογένειες Μυλωνά και Τοτόμη!!
Οι κάτοικοι ενωμένοι θα φτιάξουμε το πρότυπο χωριό στην Ελλάδα αυτόνομο σε όλα σεβόμενοι τους ήρωες προγόνους μας και την ιστορία του τόπου μας αλλά και το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας που τους ανήκει εξίσου!!!
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΤΖΙ ΞΑΝΑ!!!!
ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
(Την οικονομική διαχείριση των εσόδων θα την αναλάβει αποκλειστικά ο Σύλλογος του χωριού μας σύμφωνα με όσα αποφασίσει ομόφωνα το χωριό ως προς την αποκατάσταση των ζημιών και τις προτεραιότητες που θα δοθούν.Η ζωή του χωριού είναι υπόθεση όλων μας και το παράδειγμα αυτό ελπίζουμε να ακολουθήσει όλη η Ελλάδα, να σώσουμε τα χωριά μας και έτσι θα προστατέψουμε την Πατρίδα μας)
(Κοινοποιούμε παρακαλώ να το μάθουν όλοι)
#ΚΑΛΕΤΖΙ_ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ_ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ_ΤΟ_ΔΡΟΜΟ_ΣΤΗΝ_ΥΠΟΛΟΙΠΗ_ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση