GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ!' Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ ζητούσε σεξ από την Νταϊάνα πριν την «πασάρει» στο γιό του...

Μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης των Harrods φαίνεται να ζήτησε...


Μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης των Harrods φαίνεται να ζήτησε σεξ από την πριγκίπισσα Νταϊάνα λίγο πριν την γνωρίσει στο γιό του, ώστε να αποκτήσει σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια.
Ο Πολ Μπούρελ, πρώην μπάλτερ της Νταϊάνα μίλησε με αφορμή τις δεκάδες καταγγελίες κακοποίησης γυναικών προς τον νεκρό δισεκατομμυριούχο.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπούρελ υποστήριξε πως η Νταϊάνα συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Αλ Φαγιέντ το 1986, σε έναν αγώνα πόλο που διοργάνωσε το Harrods, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.
Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους, ο Αλ Φαγιέντ είπε στην Νταϊάνα ότι ήθελε να την παντρέψει με τον γιο του, Ντόντι, λέγοντάς της ότι «στην αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας προηγείται». Επίσης, της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στην Νταϊάνα.
Η πριγκίπισσα έλεγε στους δικούς της ανθρώπους ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί μια τέτοια σχέση, περιγράφοντας τον Αλ Φαγιέντ με λόγια που πρόδιδαν την απέχθειά της. Ο κ. Μπούρελ ανέφερε ότι ο Αλ Φαγιέντ φρόντιζε να της στέλνει δώρα, gadgets και παιχνίδια στο Παλάτι του Κένσινγκτον, τα οποία εκείνη επέστρεφε κάθε φορά. Είχε, επίσης, επιτρέψει στην πριγκίπισσα να χρησιμοποιεί μια μυστική είσοδο στο πολυκατάστημά του, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσει την εύνοιά της.
Στη συνέχεια λοιπόν, την «πάσαρε» στον γιο του Ντόντι, κανονίζοντας η συνάντηση να γίνει σε έπαυλη 30 υπνοδωματίων στη Γαλλία.
Ο Μπούρελ σημείωσε ότι η Νταϊάνα αποδέχτηκε τον Ντόνι, αλλά όχι και τον πατέρα του, που αποκαλούσε «αηδιαστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση