GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Αντιφασιστική, Αντιαποικιοκρατική και Αντιιμπεριαλιστική Διεθνής...

Παγκόσμιο Συνέδριο κατά του φασισμού, του νεοφασισμού και άλλων παρόμοιων εκφράσεων ...

Παγκόσμιο Συνέδριο κατά του φασισμού, του νεοφασισμού και άλλων παρόμοιων εκφράσεων... Γίναμε μάρτυρες μιας νέας δέσμευσης που ανέλαβαν κοινωνικά,επαναστατικά και πατριωτικά κινήματα, μαζί με τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, να εδραιώσουν την ενότητα ενάντια στον μεγαλύτερο κίνδυνο που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα. Τον φασισμό σε όλες τις μορφές και εκφράσεις του.
Στο Συνέδριο ιδρύθηκε η Αντιφασιστική, Αντιαποικιοκρατική και Αντιιμπεριαλιστική Διεθνής, κάνοντας  τα πρώτα της βήματα στο Καράκας, τη γενέτειρα του Απελευθερωτή Σιμόν Μπολιβάρ, όπου και θα είναι η έδρα της.
"Είμαι περήφανος και αφοσιωμένος σε αυτήν την πρωτοβουλία. Ζητώ την υποστήριξή σας στα κοινωνικά κινήματα του κόσμου στον αγώνα που δίνουμε ενάντια στο φασισμό, πάμε μαζί με τις σημαίες της αγάπης και της ευτυχίας, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει για τις μάχες του παρόντος και του μέλλοντος", ανέφερε στο κλείσιμο των εργασιών του Συνεδρίου ο Νικολάς Μαδούρο.

Μέσω Βαγγέλης Γονατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση