GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ! "Τελείωσε το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη" λέει η Ζανέτ Τσίπρα και προκαλεί χαμό...

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε ανοιχτά από τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί δημο...


Μεγάλες διαστάσεις παίρνει ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε ανοιχτά από τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί δημοσίως σχετικά με τα τεκταινόμενα στο κόμμα.
Μπορεί όλοι να αναζητούν τον πρώην πρωθυπουργό, του οποίου η στάση σιωπής προκαλεί μέχρι και εκνευρισμό σε κορυφαία στελέχη, όμως αυτός αρνείται να μιλήσει δημόσια. Μέχρι και ο Κασσελάκης τού έριξε το γάντι μέσω της "Real News", ενώ δεν αποφεύγει να αφήνει αιχμές και "καρφιά" για τον ΣΥΡΙΖΑ του 2012-2023
Η Ζανέτ Τσίπρα, όπως αναφέρει το the toc έστρεψε ευθέως τα βέλη της κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας πως "με την προεδρία του παρόντος, πάμε από το κακό στο χειρότερο". Καταλήγει δε λέγοντας πως "χρειάζεται αναμόρφωση και αναδιάρθρωση όλου του προοδευτικού χώρου. Χωρίς συπτικές (σ.σ. εννοεί προφανώς σηπτικές δεξαμενές/βόθρους και αναφέρεται στην πισίνα Κασσελάκη στις Σπέτσες) δεξαμενές".
Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά ξεκάθαρα θέση του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι "θα περίμενα τουλάχιστον από τον Αλέξη Τσίπρα να μην ανέχεται διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές του να μιλούν ή να γράφουν υπονοώντας ότι τον εκφράζουν. Όλοι αυτοί συρρικνώνουν το προφίλ του από πρώην πρωθυπουργού και αρχηγού παράταξης σε αρχηγό ομάδας. Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς "κύκλους” και "διαρροές”. Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα".
Απάντηση Μωραΐτη στη Ζανέτ Τσίπρα: "Να ‘ξερες για τον αδερφό σου και αυτό το "μόρφωμα” τι σκ@τό φάγαμε".
Ωστόσο, στη Ζανέτ Τσίπρα ήρθε να απαντήσει σε πιο... λαϊκό ύφος ο ένθερμος υποστηρικτής του Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης, με σαφείς υπαινιγμούς στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών του.
"Αχ, Ζαννέτ, να ‘ξερες για τον αδερφό σου και αυτό το "μόρφωμα” τι σκ@τό φάγαμε που δεν το χωράει μια σηπτική δεξαμενή, τι στοχοποίηση δεχτήκαμε, τι δουλειές χάσαμε, τι ελπίδες ψαλιδίσαμε, τι συμβιβασμούς κατάπιαμε, τι αβαρίες κάναμε…
Και ξέρεις κάτι, Ζαννέτ; Κάποιοι δεν το μετανιώνουμε.
Γιατί ήταν τόσο ωραίο το "πρώτη φορά Αριστερά”, ανατρίχιασε τόσα δέρματα, άγγιξε τόσες καρδιές, ξύπνησε τόσους αδικημένους από την Ιστορία, "σχεδόν 50 χρόνια βάσανα και διωγμοί”, πατεράδες, θείους, παππούδες, αδέρφια και ξαδέρφια μας, αντήχησε τόσα "είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας" πριν καταλήξει "είμαστε κάθε καρέκλα από τα έδρανα αυτής της Βουλής”.
Όμως το όνειρο πάντα αξίζει τον κόπο, ακόμα κι όταν ξυπνάς μετά με πικρό το στόμα.
"Η δύναμη είναι στο παραμύθι”, το είχε πει ο Αλέξης. Και είχε δίκιο, Ζαννέτ. Το παραμύθι ήταν διάφανο, τρεχούμενο νερό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αλήθεια είχε μέσα της τους δράκους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση