GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παλαιστινιακή Αρχή"... Σιχάματα, Ισραηλινοτσολιάδες...

" Καθίκι " Προδοτικές δυνάμεις της «Παλαιστινιακής» Αρχής εξάρθρωσαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που...

"Καθίκι"
Προδοτικές δυνάμεις της «Παλαιστινιακής» Αρχής εξάρθρωσαν εκρηκτικούς μηχανισμούς που... είχαν στηθεί από την αντίσταση μεταξύ Tubas και Tayaseer, στην ακριβή διαδρομή που ακολουθεί το IOF για να εισβάλει στην πόλη (Media 1).
Λίγο μετά την απομάκρυνση των εκρηκτικών από την περιοχή, λεωφορεία γεμάτα στρατιώτες κατοχής άρχισαν να φτάνουν στην περιοχή για να προετοιμαστούν για εισβολή στην πόλη (Media 2).
Οι συνεργάτες της Παλαιστινιακής Αρχής ξεκίνησαν μια παρόμοια εκστρατεία πριν από δύο εβδομάδες, αποσυναρμολογώντας εκρηκτικά σε παρόμοια περιοχή στην Τούμπας, ενώ ξεκίνησαν επίσης μια εκστρατεία απαγωγών εναντίον μαχητών της αντίστασης στη Ναμπλούς.
Ήταν σαφές ότι αυτές οι ενέργειες είχαν ως στόχο να ανοίξουν το δρόμο για τη συνεχιζόμενη ευρείας κλίμακας επιχείρηση των IOF σε όλη τη βόρεια Δυτική Όχθη, αντιμετωπίζοντας την παλαιστινιακή αντίσταση στη μάχη της «Φρίκης των στρατοπέδων».
Σιχάματα
Ισραηλινοτσολιάδες


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση