GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ με την Κάμαλα Χάρις: «Έχω όπλο. Εάν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω...»

Ηξεις αφίξεις από την Κάμαλα Χάρις για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οί...


Ηξεις αφίξεις από την Κάμαλα Χάρις για την οπλοκατοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αντιπρόεδρος και υποψήφια των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο δήλωσε την Παρασκευή: «Έχω όπλο. Αν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω» και στην συνέχεια γελώντας, είπε: «Μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά το επιτελείο μου θα ασχοληθεί με αυτό αργότερα».
Πάντως δεν κινδυνεύει, αφού έχει για την φύλαξή της 150 άτομα έξω από την κατοικία της, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να πυροβολήσει!
Σε μια στιγμή αμηχανίας, η Χάρις γέλασε, προσθέτοντας: «Μάλλον δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά το επιτελείο μου θα ασχοληθεί με αυτό αργότερα».
Η Κάμαλα Χάρις, παρά την αμφιλεγόμενη σχέση της με τα όπλα, έχει ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να εφαρμόσει μια απαγόρευση των όπλων επίθεσης και των γεμιστήρων μεγάλης χωρητικότητας, τα οποία χαρακτήρισε ως «ένα εργαλείο πολέμου».
Ωστόσο, τόνισε ότι είναι υποστηρίκτρια της Δεύτερης Τροπολογίας, η οποία προστατεύει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, αλλά παρόλα αυτά θα ήθελε αυστηρότερους νόμους για τα όπλα, όπως για παράδειγμα το να αφαιρεθούν τα όπλα από άτομα που θεωρούνται επικίνδυνα ή ασταθή.
«Δεν θα πάρουμε τα όπλα κανενός, και εγώ και ο Γουολς είμαστε κάτοχοι όπλων»
Εν τω μεταξύ, η Χάρις είχε μιλήσει για τη θέση της αναφορικά με την οπλοκατοχή και στο debate με τον αντίπαλό της, Ντόναλντ Τραμπ, όπου ανέφερε ότι τόσο η ίδια, όσο και ο υποψήφιος αντιπρόεδρός της, Τιμ Γουολς είναι αμφότεροι κάτοχοι όπλων, το οποίο είχε αναφέρει για να αποκρούσει τις κατηγορίες του Ρεπουμπλικανού προέδρου ότι «η Χάρις θέλει να κατασχέσει τα όπλα των Αμερικανών».
Η Κάμαλα δήλωσε, επίσης, υποστηρίκτρια της Δεύτερης Τροπολογίας που προστατεύει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή, αλλά και ότι θα ήθελε αυστηρότερους νόμους για τα όπλα.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση