GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεμάνια Μαζντόφ... αηδιαστική και υποκριτική η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας!

Νέος Θερσίτης Έχει παραγίνει πια…

Νέος Θερσίτης
Έχει παραγίνει πια…
Θρήσκος δεν είμαι, αλλά σέβομαι και υπερασπίζω το δικαίωμα του καθένα να λατρεύει ΟΤΙ κι ΟΠΩΣ θέλει - αρκεί να μη θέλει να το επιβάλει σαν νόμο για όλους!


Είναι αηδιαστική και υποκριτική η απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τζούντο, στη γραμμή και των άλλων διεφθαρμένων αθλητικών ομοσπονδιών και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, να επιβάλει αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση, εκδήλωση, προπόνηση του Σέρβου αθλητή Nemanjia Maidov γιατί … έκανε το σταυρό του πριν τον αγώνα, κι αυτό λέει … θίγει τους θρησκευτικούς κώδικες … άλλων!
✔️ Αυτή η ιστορία με τον “δικαιωματισμό” και την … “πολιτική ορθότητα” έχει παραγίνει και παρόλο που πλασάρεται σαν … σούπερ-αριστερή ή σούπερ-φιλελεύθερη και μοντέρνα αντίληψη, στην ουσία καταντάει ο σύγχρονος φασισμός της καθημερινότητας:
 • δεν μπορείς να ονοματίσεις μια κατηγορία με το αρσενικό γένος, πχ οι εργάτες, οι αστοί, οι αγρότες και μύρια όσα γιατί … είναι “σεξιστικό” και παραβιάζεις τα δικαιώματα των γυναικών!
 • αν πεις μετά πχ  “οι εργάτες και εργάτριες” παραβιάζεις τα … δικαιώματα των “τρανς”, των “απροσδιορίστου φύλου” κλπ και θα πρέπει για νάμαστε εντάξει με τον “δικαιωματικό φασισμό” οι γλωσσολόγοι να βασανιστούν και να βρουν και κάποιο …  ουδέτερο προσδιορισμό “το … εργάτι”, και παρόμοια…
 • καθημερινές εκφράσεις πρέπει να αλλάξουν, λέει, γιατί το να λες «στηρίχτηκα στα πόδια μου» προσβάλει τους … κουτσούς, «πήρα την κατάσταση στα χέρια μου» προσβάλει τους … κουλούς, το «έρριξα μια ματιά» προσβάλει τους … τυφλούς και πάει λέγοντας…
Το χειρότερο είναι ότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος με όποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δεν παραπονιέται στην πράξη για … τα δικαιώματα του κι υπάρχουν χιλιάδες άλλες διακρίσεις κι αδικίες σε βάρος τους για να αντιμετωπισθούν κι ότι ΟΟΛΟΙ που ξεσηκώνονται στο όνομα μάλιστα της … πολιτισμικής ελευθερίας ελάχιστα νοιάζονται για την ουσία!
Εγώ βάζω στοίχημα πως ΔΕΝ υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ συναθλητής του Nemanjia Maidov, άθεος/μουσουλμάνος/βουδιστής/καθολικός/οτιδήποτε που να … προσβλήθηκε γιατί έκανε το … σταυρό του!
Εκτός από τα φασισταριά των διεφθαρμένων αθλητικών ομοσπονδιών κι άντε 2-3 ΑΡΔημοσιογράφων που το …πρόσεξαν κι έκαναν θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση