GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπασάρ Αλ Άσαντ: "Η Αντίσταση δεν εξασθενεί με το μαρτύριο των ηγετών της!"

Δήλωση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ:...


Δήλωση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ:...
«Στην Εθνική Αντίσταση του Λιβάνου
Στην οικογένεια του μάρτυρα Χασάν Νασράλα

Το μήνυμά μου είναι να μην σας παρηγορήσω για το μαρτύριο του αρχηγού της Αντίστασης, γιατί τις τελευταίες δεκαετίες επιδείξατε τέτοια αντοχή, δύναμη, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη που καμία τραγωδία, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν θα μπορούσε να σας αποδυναμώσει. Προέρχεστε από μια Σχολή αγώνα που γνωρίζει μόνο επιμονή και σταθερότητα στο δρόμο της αλήθειας, όσο υψηλό και αν είναι το κόστος. Ευγενές και αγνό αίμα χύνεται μόνο για την επιδίωξη της Δικαιοσύνης και των αιτιών της.
Η Αντίσταση δεν εξασθενεί με το μαρτύριο των ηγετών της. Αντίθετα, παραμένει γερά ριζωμένη στις καρδιές και στο μυαλό των ανθρώπων της. Οι μεγάλοι ηγέτες, κατά τη διάρκεια της ζωής τους, οικοδομούν το δόγμα του αγώνα, χαράσσουν την πορεία του και καθιερώνουν το μονοπάτι. Όταν φεύγουν, αφήνουν πίσω τους μια κληρονομιά σκέψης και μια πρακτική προσέγγιση τιμής και Αντίστασης. Οικοδομούν για εκείνη την αναπόφευκτη ώρα του πεπρωμένου, που δεν έρχεται τυχαία, αλλά φέρει μαζί της ένα βαθύ μήνυμα και συνέπεια, καθώς τους μετατρέπει από μια προσωρινή παρουσία ανάμεσά μας σε αιώνια αθανασία στη συλλογική μας μνήμη και συνείδηση, μετατρέποντάς τους σε διαρκές σύμβολο αντοχής για τις επόμενες γενιές.
Η Αντίσταση είναι και ιδέα και αρχή. Ο μάρτυρας, Χασάν Νασράλα, είναι η μνήμη και η ιστορία. Ποτέ δεν θα θεωρηθεί απλώς ένας θρύλος, αλλά θα παραμείνει ένα μονοπάτι που δημιουργεί μια πραγματικότητα με επίκεντρο την Αντίσταση, με την υπερηφάνεια ως ουσία, την αξιοπρέπεια ως πυξίδα, την απελευθέρωση ως στόχο και το όνομά του, Χασάν Νασράλα, ως καθοδηγητικό φως για τις επόμενες γενιές.
Είμαστε βέβαιοι ότι η Εθνική Αντίσταση του Λιβάνου θα συνεχίσει στον δρόμο του αγώνα και της δικαιοσύνης ενάντια στην κατοχή και θα παραμείνει ο σταθερός ώμος που στηρίζει τον Παλαιστινιακό λαό στον δίκαιο σκοπό του. Τον Μάρτυρα Νασράλα θα θυμάται πάντα ο Συριακός λαός για την ακλόνητη στάση του, οδηγώντας την Εθνική Αντίσταση του Λιβάνου, στο πλευρό της Συρίας στη μάχη της ενάντια στα ανδρείκελα του σιωνισμού, παρά τα βάρη που έφερε στην αντιπαράθεσή του. Αυτή η ανάμνηση πίστης θα κατοχυρώσει για πάντα το όνομα του Μάρτυρα, Χασάν Νασράλα.
Πρόεδρος
Μπασάρ Αλ Άσαντ, 29 Σεπτέμβρη 2024»

Για τη μεταφορά: Νίκος Κλειτσίκας

Άντρες που γεννήθηκαν για να γίνουν θρύλοι!

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση