GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ με τη νέα παράσταση του Σεφερλή! "ΕΙΝΑΙ ομοφοβικός" τον κατηγορούν οι μεν, "να μην τον βλέπετε" απαντούν οι δε...

Η επετειακή παράσταση του Μάρκου Σεφερλή για τα «20 χρόνια Δελφινάριο» που έκανε πρεμιερα λίγες μέρες πριν, δίχασε το κοινό με τα σκετς του ...


Η επετειακή παράσταση του Μάρκου Σεφερλή για τα «20 χρόνια Δελφινάριο» που έκανε πρεμιερα λίγες μέρες πριν, δίχασε το κοινό με τα σκετς του κωμικού.
Μέρος της παράστασης, περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024.
Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και πολλοί τον στοχοποίησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή.
Στο Twitter - X γράφτηκε ότι ο κωμικός, δεν σατίριζε μόνο το Nemo, αλλά γενικότερα τα άτομα που δηλώνουν πως είναι μη δυαδικού φύλου (non binary).
Ένα από τα μηνύματα εναντίον του, γράφει: «Όταν ο Σεφερλης γεμίζει θέατρο κοροϊδεύοντας μην σου κάνουν εντύπωση περιστατικά βίας. Μη σου κάνει εντύπωση η ομοφοβία. Μη σου κάνει εντύπωση το αστείο για την " πο..ρα ". Για τα "σύκα". Για την "αδέρφω " εκεί έξω. Είμαστε άξιοι της τρισάθλιας μοίρας μας».
Κάποιος άλλος, επέμεινε ότι «αυτό που κάνει είναι γελοιοποίηση της ταυτότητας φύλου και του σεξουαλικού προσανατολισμού».


Δείτε περισσότερα σχόλια
Από την άλλη, δεν έλειψαν και τα σχόλια που πήραν θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή, τονίζοντας ότι είναι κάτι που κάνει αρκετά χρόνια και «σε όποιον δεν αρέσει να μην τον βλέπει». Επισήμαναν ακόμη, ότι «ναι, ο Σεφερλής μας φταίει».
Ορισμένα από τα μηνύματα των υποστηρικτών του


2 σχόλια

  1. Εγώ συμφωνώ με την σάτιρα του Σεφερλή.
    Τι να κάνει ο άνθρωπος προσπαθεί να μας φτιάξει το κέφι και να μας πει την αλήθεια για την κατάρα της woke κουλτούρας που χτυπάει τον δυτικό κόσμο. Καλύτερα να στα λέει ο Σεφερλής με το πηγαίο ταλέντο του στο χιούμορ παρά να ακούσεις αύριο από το δικό σου παιδί. Δεν ξέρω αν είμαι γυναίκα ή άνδρας, δεν ξέρω αν πρέπει να φορέσω φούστα ή αν θα αφήσω μούσι και μακιγιάζ σαν την Κοντσίτα και άλλα πολλά παρόμοια.
    Ο Μάρκος Σεφερλής προσπαθεί να προβληματίσει τους γονείς με αυτά που λέει και κάνει στην σκηνή ώστε να βάλετε το μυαλό σας και λίγο να σκεφτεί, αυτή την κοινωνία θέλετε να δημιουργήσετε. Την κοινωνία την δημιουργούμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ο κ. Σεφερλής για την οικογένεια και τα παιδιά του ξέρει τι θα κάνει. Φοβηθήκατε τον Αριστοφάνη που σας έλεγε την αλήθεια και δεν φοβηθήκατε την πιθανότητα αυτά τα απίθανα να γίνουν στα αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ,αρχην δεν κανει σατρα.Ειναι ενα προσωπικο ειδος κωμωδιας.Αυτους τους χαρακτηρες εκανε,αυτους συνεχιζει,αλλοτε πετυχημενα αλλοτε οχι.Και επειδη δεν ειναι υποχρεωτικο να τον δεις,αμα σου αρεσει καλως,αν οχι,καλυτερα.Σιγουρα δεν αναζηταμε ποιοτητα,για οσους τον βλεπανε απ'το ταξι,τα αστεια του ειναι τα ιδια και τετριμμενα.Ομως,απο την στιγμη που μια μεγαλη μεριδα του κοσμου,διασκεδαζει,εχει θετικο αποτυπωμα.Αν θελετε,ομως να ψυχαγωγειται,πρωτον,μην ψηφιζετε αυτα τα ρεμαλια και απατεωνες που δημιουργουν δυστοπια,απαιτηστε Παιδεια και χαμογελαστε στον διπλανο σας.Τοτε δεν θα ειναι χρησιμος ουτε ο Σεφερλης ουτε η Πανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση