GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιά ελευθερία γνώμης & λόγου; Ασφαλίτες, Κυπατζήδες, ρουφιανομηχανισμούς, χαφιεδότσουρμο και δεν συμμαζεύεται...

Ποιά ελευθερία της γνώμης και του λόγου; Και ποιος μιλάει για…

Ποιά ελευθερία της γνώμης και του λόγου;
Και ποιος μιλάει για… “δημοκρατία” στο Ίντερνετ;

Μπορεί ακόμα και δυτικά μέσα να τους πήραν στο … ψιλό,
όταν στην Ουάσιγκτον έβαλαν κοτζάμ… Γενικό Εισαγγελέα, Υπουργείο Δικαιοσύνης, FBI με πραγματικά γελοία “στοιχεία κι αποδείξεις” να… καταγγείλουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη - ή έστω αυτούς που τους ακούνε- δήθεν… “παρέμβαση και προσπάθεια επηρεασμού στις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές,  από τη Ρωσία, το Ιράν (!) και την Κίνα”!
ΩΣΤΟΣΟ
Μην το περνάτε αψήφιστα και το υποτιμάτε:
- Μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά είναι το “πράσινο φως”, το “σύνθημα”, από τα αφεντικά της Ουάσιγκτον σε κάθε λογής ασφαλίτες, Κυπατζήδες, ρουφιανομηχανισμούς, χαφιεδότσουρμο και δεν συμμαζεύεται, σε ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ της συλλογικής Δύσης -ΚΑΙ στην Ελλάδα!- να ξεκινήσει το κυνήγι μαγισσών και αστυνομικά μέτρα εναντίον ΚΑΘΕ ΦΩΝΗΣ που δεν υποτάσσεται!
Ήδη οι “λίστες” και οι “κατάλογοι προγραφών” έχουν προετοιμαστεί, έχουν εμπλουτιστεί από τις υπηρεσίες της Αμερικανικής Πρεσβείας και της Ισραηλινής, τα… λόμπι και τα…τρόλς είναι σε… θέση μάχης για να στηρίξουν τα αστυνομικά μέτρα και τις απαγορεύσεις εναντίον των… “πρακτόρων της Ρωσίας”!
Ήδη στις ΗΠΑ, από το βράδι, εκατοντάδες sites στο Ίντερνετ, “κατασχέθηκαν από το FBI” κι εμφανίζουν σαν πρώτη σελίδα την απάνω εικόνα!
Για αυτό το ξαναλέω: Στηρίξτε, εγγραφείτε στο Νέο Θερσίτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση