GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ!

Η επιβεβαίωση ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπλοκάρει, μετά την καθαίρεση του προέδρου του και την άρση του πληρεξούσιου πο...


Η επιβεβαίωση ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπλοκάρει, μετά την καθαίρεση του προέδρου του και την άρση του πληρεξούσιου που είχε κάνει στον οικονομικό διευθυντή του κόμματος, ήρθε από τους απλήρωτους προμηθευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας τουλάχιστον εξ΄αυτών προσέφυγε με τη διαδικασία της “κατάσχεσης εις χείρας τρίτων”, ζητώντας το ποσόν που του οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Φέρεται να αφορά οφειλή άνω των 200.000 ευρώ για υπηρεσίες στις περσινές εθνικές εκλογές.
Άγνωστο παραμένει ακόμα πόσοι είναι συνολικά τα χρέη και σε πόσους προμηθευτές.
Αυτό που προκαλεί τρόμο τώρα στην Κουμουνδούρου είναι είναι το ενδεχόμενο να ξεπερνούν οι οφειλές, συνολικά, το ένα εκατομμύριο ευρώ. Διότι αυτό σημαίνει ότι εάν καταφέρει το κόμμα σε λίγες ημέρες να εκταμιεύσει τη δόση της κρατικής επιχορήγησης, τα λεφτά θα πάνε στις οφειλές και δεν θα μείνει τίποτα για τις τρέχουσες ανάγκες: μισθοί, λογαριασμοί, εφορία, ταμεία.
Επιπλέον, όπως έχουμε αναφέρει, τα έξοδα του τριήμερου συνεδρίου και των προεδρικών εκλογών ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ, τα οποία, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση