GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ! Ο ...«πολιτιστικός συμβιβασμός»Τσίπρα και Κουτσούμπα

Μια από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις του Ηρωδείου, την «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, παρακολούθησαν χθες π...


Μια από τις πολυαναμενόμενες παραστάσεις του Ηρωδείου, την «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, παρακολούθησαν χθες πολλά γνωστά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στο κατάμεστο θέατρο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην πρώτη σειρά με την Μπέττυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα κάθισε δίπλα από τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον φωτογραφικό φακό να τους «συλλαμβάνει» να έχουν σύντομες συζητήσεις μεταξύ τους, ενδεχομένως… πολιτιστικού περιεχομένου.




Σημειώνεται ότι την παράσταση θα παρακολουθήσει απόψε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Δεν ξέρουμε αν θα το κάνει για να ξεφύγει λίγο από το… ψυχόδραμα του ΣΥΡΙΖΑ ή επειδή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν και μια, ας πούμε, χροιά αρχαίας τραγωδίας.

1 σχόλιο

  1. Η εικονα μου θυμιζει την γωνια που αφηνε ο θειος τις πατεριτσες οταν επαθε δυστυχημα.Η δεξια και η αριστερη πατεριτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση