GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΡΩΤΗ δημοσκόπηση για τον ΣΥΡΙΖΑ! ΜΕΓΑΛΟ προβάδισμα του Κασσελάκη για την ηγεσία...

Προβάδισμα έχει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποτυπώνει η πρώτη δημοσκόπηση της της ALCO για λογαρι...


Προβάδισμα έχει η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποτυπώνει η πρώτη δημοσκόπηση της της ALCO για λογαριασμό του ALPHA που αφορά τις εσωκομματικές εκλογές στην Κουμουνδούρου.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στο ερώτημα «με ποιον πρόεδρο πιστεύετε ότι θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να αυξήσει την πολιτική και την κοινωνική του επιρροή και να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα στις επόμενες εθνικές εκλογές» το προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη είναι αδιαμφισβήτητο μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος, με το 31% να τον επιλέγουν πρώτο.

Ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας με 15%, ο Σωκράτης Φάμελλος με 9%, ο Νίκος Παππάς με 7%, ο Παύλος Πολάκης με 6%, η Όλγα Γεροβασίλη με 4%. Μόλις το 1% των προτιμήσεων συγκεντρώνουν ο Νίκος Φαραντούρης, ο Κώστας Αρβανίτης, η Ρένα Δούρου και ο Διονύσης Τεμπονέρας. Ωστόσο, «κανένας» απάντησε αυθόρμητα το 7% και δεν τοποθετήθηκε επί του ερωτήματος το 17%.
Στο ίδιο ερώτημα το σύνολο του εκλογικού σώματος επιλέγει πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα με ποσοστό 11%, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί δεύτερος σε «απόσταση αναπνοής» με 10%.

Στην ερώτηση αν είναι σωστή η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, το 49% του συνόλου των ψηφοφόρων την θεωρεί σωστή, ενώ διχασμένοι εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ με το 45% να την θεωρεί σωστή και το 45% να την θεωρεί λανθασμένη.

2 σχόλια

  1. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πως γίνεται σε άλλη πρόσφατη δημοσκόπηση Πολάκης και Κασσελάκης να βρίσκονται σε παρόμοια ποσοστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ρωτας ψηφοφορους του Συριζα,η απαντηση ειναι αυτη,η τελευταια.Απλα προσπαθουμε να βρουμε,ποιός εχει (και εαν)συμφερον για αυτα τα ποσοστα ή για τα προηγουμενα.Ειναι υπερ του Κας,ή φειδωλα;Και σε τελικη,ποιός χρησιμοοιει τον αγαθοβιολη Πολακη και πότε θα τον πεταξει στα σκουπιδια;Αυτα ειναι που πρεπει να "διαβαζονται".Τα πισω απο τις λεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση