GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε φωτιά η κατεχόμενη Δυτική Όχθη στην Παλαιστίνη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η τιμή είναι ίδια! Το τίμημα που θα ζητήσει η Αντίσταση ως αντάλλαγμα για...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η τιμή είναι ίδια!
Το τίμημα που θα ζητήσει η Αντίσταση ως αντάλλαγμα για...

πέντε κρατούμενους, είναι το ίδιο
με το τίμημα που θα ζητήσει για όλους τους κρατούμενους!»
Άμπου Ουπαϊντα
Εκπρόσωπος τύπου των Ταξιαρχιών Αλ Κασσάμ (Izz al-Din al-Qassam Brigades, στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς)
Από το "Επίσημο κανάλι της Χαμάς", παρότι στο Telegram, είναι φιμωμένο, λογοκριμένο στις πλατφόρμες διαδικτύου στην "πολιτισμένη" Ευρωπαϊκή Ένωση
Η Χαμάς είναι νόμιμο Παλαιστινιακό κόμμα, αρέσει δεν αρέσει... σε δημοσιογραφικές τσούλες & πολιτικούς, υπαλλήλους των ΗΠΑ!
Κατανοητή η πολιτική και δημοσιογραφική πορνεία των μισθοδοτούμενων από την πρεσβεία;

Δελτίο τύπου

«Η επιχείρηση της Χεβρώνας είναι μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής κατά του λαού μας και η Αντίσταση θα αυξηθεί σε θάρρος και βία.
Οι ηρωικές επιχειρήσεις Αντίστασης στη Δυτική Όχθη, η τελευταία από τις οποίες ήταν η επιχείρηση της Χεβρώνας σήμερα το πρωί, στην οποία σκοτώθηκαν 3 των δυνάμεων, είναι μια φυσική απάντηση στις φρικτές σφαγές και τον γενοκτονικό πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας και στα σιωνιστικά εγκλήματα στη Δυτική Όχθη και κατεχόμενη Ιερουσαλήμ.
Ο λαός μας, που δίνει τη μάχη με την "Πλημμύρα του Αλ Άκσα", θα συνεχίσουν το μονοπάτι της τζιχάντ και της Αντίστασης ενάντια στον σιωνιστή εχθρό και θα απορρίψουν την κατοχή, την αδικία και την επιθετικότητα, έως ότου η Παλαιστίνη θα απελευθερωθεί και το τέμενος Αλ Άκσα θα είναι καθαρό από τη μόλυνση των εποίκων.
Καλούμε όλες τις πόλεις, τα χωριά και τους προσφυγικούς καταυλισμούς να πυρπολήσουν την κατοχή, να κλείσουν τους δρόμους των εποίκων με κάθε μέσο και καλούμε όλους όσους φέρουν όπλα να στρέψουν τις σφαίρες στα στήθη των κατακτητών, που συνεχίζουν να διαπράττουν σφαγές εναντίον του λαού μας στη μαρτυρική Λωρίδα της Γάζας.
"
Ισλαμικό κίνημα αντίστασης - Χαμάς" [
λογοκριμένο και φιμωμένο στη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια", το 4ο Ράιχ]
Κυριακή 28 Σαφάρ [
σύμφωνα με μουσουλμανικό ημερολόγιο, που είναι σεληνιακό] 1446 - 1η Σεπτέμβρη 2024 μ.Χ.»

Προς ΜΜΕ, "δημοσιογράφους": Η Αντίσταση δεν είναι τρομοκρατία! Έτσι δεν λέει κι ο ΟΗΕ, το δικό σας "διεθνές δίκαιο";

Η απόκρυψη των ειδήσεων και των γεγονότων μια Γενοκτονίας δεν είναι συγκάλυψη, ή απλή συνενοχή, αλλά Τρομοκρατία!

Μιας κι εμείς πληρώνουμε το τίμημα της ναζιστικής λογοκρισίας, με τη λογοκρισία, αυθαίερη κι ενάντια στο Σύνταγμά μας παρέμβαση των "πολιτισμένων", όπως μόλις πρόσφατα με το "σκληρό" άρθρο που "δημοκρατικά" λογοκρίνουν στην Ελλάδα και την "πολιτισμένη" δυτική Ευρώπη, ΧΩΡΙΣ να συγκινείται ένα πολιτικό κόμμα, ένας "Δικαστής", ή η κατ' όνομα "Ανεξάρτητη Αρχή" με την ονομασία Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και μπορεί κάποιος, για την ώρα να το διαβάσει ΕΔΩ

Όσοι θέλουν να δουν βίντεο, που απαγορεύονται στην Ελλάδα και την "πολιτισμένη" Ευρώπη του 4ου Ράιχ, που κρύβουν τα ΜΜΕ, τα εξαφανίζουν στη δημοσιογραφική αλητεία, μπορούν ορισμένα να τα δουν, εδώ طوفان_الأقصى Η γη μου είναι απαγορευμένη για σένα! ΒΙΝΤΕΟ (+18)

Όχι πως "θα ιδρώσει το αυτί" των οργάνων καταστολής του καθεστώτος ("δημοσιογράφοι" σε διατεταγμένη Υπηρεσία, δικαστών, εισαγγελέων, πολιτικών κομμάτων), αλλά:

«Η δύναμη των μέσων ενημέρωσης να δημιουργούν και να καταστρέφουν
βασικές ανθρώπινες αξίες επιφέρει μια μεγάλη ευθύνη.
Όσοι ελέγχουν τέτοια μέσα είναι υπεύθυνοι για τις συνέπειές τους.
Το καθήκον να διασφαλίσουμε ότι η ευθύνη θα βαρύνει τελικά όλους μας
»
Η Δικαστής Ναβανεθέμ Πιλάι

Στην απόφαση Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για τη Ρουάντα: Υπόθεση αρ. ICTR-96-4, Απόφαση της 2 Σεπτέμβρη 1998.
Η πρώτη καταδίκη για Γενοκτονία!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση