GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΙΓΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑΣ! Συγκλόνισε ο χορός του Παύλου Ασλανίδη στη μνήμη του γιου του για τα Τέμπη...

Πλήθος κόσμου στο Ρέθυμνο έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί». Εκδήλωση με ομιλητές την Μ. Καρυστιανού και τον Π. Ασλ...

Πλήθος κόσμου στο Ρέθυμνο έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί». Εκδήλωση με ομιλητές την Μ. Καρυστιανού και τον Π. Ασλανίδη.
Ανατριχιαστική ήταν η στιγμή που ο Παύλος Ασλανίδης, στη μνήμη του γιου του Δημήτρη, χόρεψε υπό τον ήχο του τραγουδιού του Ψαρογιώργη «Γεννήθηκα».
Εκδήλωση στο Ρέθυμνο για το δυστύχημα των Τεμπών
Ήταν μία εκδήλωση που ξεχείλιζε από συναισθήματα, από την μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χορευτικό δρώμενο Καγκελευτός, με προέλευση από την Ιερισσό Χαλκιδικής με προσαρμοσμένους στίχους στην τραγωδία των Τεμπών.
«Να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη»
«Σε αντίδραση της προσπάθειας να μην ακούγεται καθόλου η φωνή μας είμαστε εδώ, αποδεχόμενοι την πρόταση από διάφορους συλλόγους του Ρεθύμνου να μιλήσουμε για τα Τέμπη και κυρίως να ενημερώσουμε για το σημείο της ανάκρισης στο οποίο βρισκόμαστε. Το μήνυμα είναι ότι ο κόσμος με κάθε τρόπο θα ενημερώνεται για όλα όσα τραγικά συμβαίνουν και τα μαθαίνουμε και για να πούμε ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε παρά μόνο όταν καταλήξουμε σε ένα αίσιο τέλος. Τα Τέμπη δεν ήταν απλά εκείνο το δρομολόγιο το τραγικό που σκοτώθηκαν και βυθίστηκαν στο πένθος 57 οικογένειες. Είναι κάτι πολύ πιο βαθύ. Είναι το πως αντιμετωπίζει το κράτος τον πολίτη», ανέφερε σύμφωνα με το creta24.gr η πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Μαρία Καρυστιανού.
Ο Παύλος Ασλανίδης σημείωσε: «Το μήνυμα είναι να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη γιατί ξέρουμε ότι αφορά όλη την Ελλάδα και ειδικά τους νέους, που για αυτούς πρέπει να αγωνιστούμε όλοι. Για να μην συνεχιστούν αυτά τα εγκλήματα που κάνει η χώρα τους. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου για αυτά που έρχονται στη συνέχεια. Τα δικαστήρια τα ευρωπαϊκά, όλα αυτά που θα έρθουν στη συνέχεια».
Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών αναφορικά με τις έρευνες ο τεχνικός σύμβουλος του Συλλόγου Οικογενειών – Συγγενών θυμάτων στα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης τόνισε:
«Νομίζω ότι πάμε εξαιρετικά καλά. Στην προσπάθειά μας συμβάλλουν και ανεξάρτητοι επιστήμονες, οι οποίοι επιβεβαιώνουν αυτό που είχαμε από την αρχή. Το αν διαλευκανθεί η υπόθεση δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να παλέψουμε πολύ περισσότερο για να πείσουμε και αυτούς που πρέπει να πείσουμε».
Λίγα λουλούδια για τους αδικοχαμένους νέους στον ΒΟΑΚ
Νωρίτερα, το μεσημέρι, η κ. Καρυστιανού και ο κ. Ασλανίδης βρέθηκαν στον κόμβο του Γαλατά, στον ΒΟΑΚ και άφησαν λίγα λουλούδια στο σημείο του πολύνεκρου τροχαίου, όπου έχασαν τη ζωή τους ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και ο Θοδωρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση