GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΙΛΕΡ γύρω από την υγεία του Σωκράτη Κόκκαλη...

Η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από την υγεία του γνωστού επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Πρόεδρου της Intracom και της Intralot, προκάλεσε...


Η φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από την υγεία του γνωστού επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Πρόεδρου της Intracom και της Intralot, προκάλεσε αναταραχή στην αγορά και οδήγησε σε πτώση των μετοχών των εταιρειών του, στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Παρά τη γρήγορη διάψευση από πηγές προσκείμενες στον Σωκράτη Κόκκαλη, η ζημιά στις μετοχές είχε ήδη γίνει, με την Intracom να καταγράφει πτώση έως και 8% και την Intralot να υποχωρεί κατά 1,7%.
Πηγές που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία ξεκαθάρισαν ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα υγείας με τον Πρόεδρο». Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Κόκκαλης θα παρευρεθεί ι σε προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγετική ομάδα της Intralot στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι. «Ο Πρόεδρος είναι εξαιρετικά στην υγεία του», ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο που συνομιλεί καθημερινά μαζί του.
Η κατάσταση αυτή, όμως, εγείρει σοβαρά ερωτήματα για τη διαχείριση τέτοιων φαινομένων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν άμεσα επηρέασαν τις χρηματιστηριακές τιμές, προκαλώντας ζημιές στους επενδυτές και αναταραχή στην αγορά.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και ειδικά η Πρόεδρος Βασιλική Λαζαράκου, οφείλουν να ερευνήσουν σε βάθος το περιστατικό, ώστε να αποτραπούν στο μέλλον τέτοιου είδους φαινόμενα παραπληροφόρησης που μπορούν να πλήξουν την αγορά και την εμπιστοσύνη των επενδυτών.
Αν και η φημολογία αυτή διαψεύστηκε γρήγορα, το πλήγμα στην αξιοπιστία της αγοράς είναι κάτι που απαιτεί άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση από τις αρμόδιες αρχές.
https://www.mikrometoxos.gr/ziteitai-amesi-paremvasi-tis-epitropis-kefalaiagoras-gia-fimes/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση