GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοκτατορία... ο "ανθισμένος κήπος"... έχει σπαρθεί με αμέτρητα φασιστικά αγκάθια και αιμοδιψή αγριόχορτα...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Δημοκτατορία είναι όταν το πρώτο κόμμα δεν έχει δικαίωμα να...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Δημοκτατορία είναι όταν το πρώτο κόμμα δεν έχει δικαίωμα να... σχηματίσει την δική του κυβέρνηση, δεν τοποθετεί πρωθυπουργό και ο άλλοτε εκλογικός του συνεργάτης, που είναι Πρόεδρος της χώρας, επιλέγει πρωθυπουργό από το....τέταρτο κόμμα.
Αυτά γίνονται στην "δημοκρατική" Γαλλία. Και το συνεταιράκι του Μακρόν, Μελανσόν, που καλούσε τους Γάλλους να ψηφίσουν το κόμμα του Μακρόν, στον δεύτερο γύρο και να διαδηλώνουν, κατά της Λεπέν, που πλειοψήφισε, τώρα τους καλεί να βγούν στους δρόμους, κατά του Μακρόν!😂
Ο Μελανσόν, που είχε ετοιμάσει και τον προϋπολογισμό της χώρας, για το 2025, παριστάνει ότι δεν είδε την φάκα που του ετοίμαζε ο "φίλος"!
Στην Γερμανική Θουριγγία, ο κυβερνητικός συνασπισμός των κομμάτων, που καταβαραθρώθηκαν στις εκλογές, δεν επιτρέπουν στο "ακροδεξιό" AfD να ασκήσει τα τοπικά κυβερνητικά του καθήκοντα, αν και πρώτευσε στις εκλογές.
Εντελώς υποκριτικά, αφού η "ιδεολογία" κανέναν ρόλο δεν παίζει, καθώς η "βοήθεια" του καγκελάριου στο ναζιστικό και παράνομο (έχει λήξει η θητεία του Προέδρου και της Βουλής) καθεστώς της Ουκρανίας και δηλωμένη και έμπρακτη και συνεχής είναι.
Στην Ελλάδα, τα ξέρετε. Κάνουν κάτι πραξικοπήματα, καθαιρώντας εκλεγμένο πρωθυπουργό (Γιωργάκη Παπανδρέου) και τον αντικαθιστούν με Τραπεζίτη, μετά από εντολή των ξένων, που πτώχευσαν την χώρα, για να σώσουν τις δικές τους Τράπεζες.
Αγνοούν, επίσης, το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, που οι ίδιοι προκήρυξαν, όταν δεν πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν και έφτυσαν την ετυμηγορία του 63% του Ελληνικού λαού, χώνοντας μας, σε 100ετή τυραννία και ξένη κατοχή.
Και οι 222 βουλευτές, από τα συστημικά κόμματα της Ευρωλαγνείας, έβαλαν με την ψήφο τους την ταφόπλακα της χώρας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Και σήμερα, η "Αριστερά" είναι σε σοκ. Και εδώ και στην Γαλλία. Νόμιζαν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι.
Στην Ολλανδία οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ζητούν ευθαρσώς, Holexit, καθώς βλέπουν τα αποτελέσματα των πολιτικών της Ενωμένης Ευρώπης (κυρώσεις στην Ρωσία, πρασινίλες και "κλιματικές κρίσεις" κλπ) και τον κίνδυνο του πολέμου.
Αυτός ο "ανθισμένος κήπος", όπως αποκάλεσε την ΕΕ ο Μπορέλ, έχει σπαρθεί με αμέτρητα φασιστικά αγκάθια και αιμοδιψή αγριόχορτα, που πνίγουν την θέληση, τα δικαιώματα και τις ζωές των ανθρώπων.
Οι εξουσίες της Δύσης δεν νοιάζονται για την θέληση των ψηφοφόρων, όποιο κι αν είναι το ποσοστό,  ή για τις ανάγκες των λαών τους.
Και η Δημοκτατορία θα κερδίζει, όσο παραμένουμε σιωπηλοί και άπραγοι.

Ιωάννα Υψηλάντη, 3 Ιούλη 2024: "Ο Ζαν Λυκ Μελανσόν είναι ένα γρανάζι του συστήματος, ένα πολιτικό απόβρασμα..."

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση