GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φτωχότερα τα ερτζιανά... Τίτλοι τέλους για το "Πριν Λαλήσει το Μαύρο Πρόβατο"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - Κάθε μέρα που περνάει φτωχαίνουν οι ελεύθερες φωνές και στα ερτζιανά. Μια εκπομπή που...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας-

Κάθε μέρα που περνάει φτωχαίνουν οι ελεύθερες φωνές και στα ερτζιανά. Μια εκπομπή που...

άκουγαν και οι ομογενείς μας στα πέρατα του κόσμου, με φανατικούς ακροατές για την εναλλακτική κι ανατρεπτική ενημέρωση, που ήταν έργο του Αλέξανδρου Τσίγγου... τελειώνει σήμερα...

Στεγνώνει μια ακόμη όαση στην αδέσμευτη ενημέρωση...

Σήμερα στις 20:00 η τελευταία καθημερινή εκπομπή του και αύριο η τελευταία Πειρατική στις 23:00...

Να πως μας ανακοινώνει ο ίδιος τους τίτλους τέλους:

Αλέξανδρος Τσίγγος
ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ
Τρία χρόνια γεμάτα από εκπομπές, εμπειρίες, συγκινήσεις, γνώση!
Σήμερα Το Πριν Λαλήσει το Μαύρο Πρόβατο, ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Metropolis 95.5
Γνώρισα είτε ραδιοφωνικά, είτε από κοντά, τόσους υπέροχους ανθρώπους. Είτε τους φιλοξενούμενους της εκπομπής που με τίμησαν, πολλοί μάλιστα περισσότερο από μία φορές, είτε τις φίλες και φίλους της εκπομπής!
Μόνο από τον Σεπτέμβριο του 23 μέχρι το Σεπτέμβριο 24, εκατόν ενενήντα (190) άνθρωποι από όλο το φάσμα της Ελληνικής ζωής, τέχνη, πολιτισμού, δημοσιογραφίας, πολιτικής, υγείας, κοινωνικών δράσεων, ακαδημαϊκοί, ειδικοί σε όλο το εύρος των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας. Υπέροχοι άνθρωποι με βαθιά γνώση στο πεδίο τους η την επιστήμη τους.
Ελληνίδες και Έλληνες με βαθιά αγωνία για την εποχή μας στα ζητήματα της Δημοκρατίας, των Θεσμών, της Ελλάδας που δε θέλει να πεθάνει, της Ελλάδας που αντιστέκεται.
Οι ακροάτριες και ακροατές, έφεραν την εκπομπή, την τόσο ιδιαίτερη, στις πρώτες σειρές των ακροαματικοτήτων και πολλές φορές πρώτη στην ώρα της στα ερτζιανά.
Την εκπομπή την έκανα μόνο με τον τρόπο που μπορούσα: Με ειλικρίνεια, εντιμότητα, χωρίς ατζέντες, σε σεβασμό στην αλήθεια και με ευθύνη απέναντι στις ακροάτριες και ακροατές της. Είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να υπηρετήσω το χρέος μου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες εκείνες και εκείνους που με τα μηνύματα τους, τις παραπομπές, τα άρθρα, την βοήθεια τους, τις παρατηρήσεις τους βοήθησαν να γίνει η εκπομπή και εγώ καλύτεροι.
Σήμερα στις 20:00 η τελευταία καθημερινή εκπομπή μου λοιπόν και αύριο η τελευταία Πειρατική στις 23:00.
Εγώ ο καλεσμένος σας και εσείς όλοι ή εκείνοι που θέλετε, οι οικοδεσπότες στο 2310909090.
Για τελευταία φορά από την συχνότητα του Metropolis 95.5
Εναλλακτικά συντονιστείτε μέσω του διαδικτύου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση