GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ...

Σε εξέλιξη βρίσκονται το απόγευμα του Σαββάτου οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ. Με κεντρικό αίτημα «...


Σε εξέλιξη βρίσκονται το απόγευμα του Σαββάτου οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.
Με κεντρικό αίτημα «να δοθούν λύσεις από την κυβέρνηση στα προβλήματα του συνταξιουχικού κόσμο, συνταξιούχοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιούν νωρίς το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η διαμαρτυρία γίνεται με αφορμή την έναρξη της ΔΕΘ και την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη αλλά και την προγραμματισμένη του ομιλία στις 19:30 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Το Βελλίδειο είναι ήδη αποκλεισμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι δρόμοι της πόλης αναμένεται να κατακλυστούν από διαδηλωτές. Επί ποδός βρίσκονται όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν μετακινηθεί διμοιρίες από όμορους νομούς, αλλά και από υπηρεσίες της Αττικής.
Ισχυρές διμοιρίες έχουν αναπτυχθεί σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, απ’ όπου θα διέλθουν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις, ενώ από αέρος ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και drones θα εποπτεύουν την εξέλιξή τους και θα δίνουν ζωντανή εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.
Συνδικάτα, συλλογικότητες, οργανώσεις και πολιτικές κινήσεις έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 17:30 είχε προγραμματιστεί το κάλεσμα του ΠΑΜΕ στην Πλατεία της ΧΑΝΘ ενώ στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, ξεκινά η συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Στην Καμάρα στις 18:00 συγκεντρώνονται οργανώσεις που πρόσκεινται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά και στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Μοτοπορεία πραγματοποίησαν και οι διανομείς στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για τα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση