GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Αναλυτές” του κ@λου, “ακαδημαϊκοί” κι απόστρατοι του… πενηντάρικου, μπλόγκερς και τρόλς του τάληρου, η “σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα”... Έχετε συνειδητοποιήσει με ΠΟΙΟΥΣ θέλετε πόλεμο;

Νέος Θερσίτης Το παραλήρημα των “πολεμόκ@υλων”…

Νέος Θερσίτης
Το παραλήρημα των “πολεμόκ@υλων”…
Τα δυτικά ΜΜΕ, “πήραν φωτιά” σε μια πρωτοφανή πολεμική υστερία μετά την αυστηρή προειδοποίηση του Πούτιν ότι “χτυπήματα στη Ρωσία με Νατοϊκούς πυραύλους  σημαίνει πόλεμος με το ΝΑΤΟ”!
“Αναλυτές” του κ@λου, “ακαδημαϊκοί” κι απόστρατοι του… πενηντάρικου, μπλόγκερς και τρόλς του τάληρου, η “σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα”, λες και κινούνται από το ίδιο χέρι και με “πληροφορίες” από το ίδιο “κέντρο” ξεχύθηκαν για να πείσουν ότι… “ε, δεν είναι και τόσο τρομερή η πυρηνική σύγκρουση”(!), “μη φοβάστε, ο Πούτιν μπλοφάρει” κι ότι αν “βομβαρδιστούν αεροδρόμια, λιμάνια, εργοστάσια, και πόλεις της Ρωσίας απλά θα τη… γονατίσουμε αυτή τη φορά”!
Ενδεικτικά:
1️⃣ Ο Bloomberg - από τους κύριους εκφραστές της “γραμμής” σε κύριο άρθρο του χτες με τον… άσχετο τίτλο “Ο Τραμπ έχει δίκιο για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά λάθος για την ανάλυση”παρουσιάζει ένα σενάριο γενικού πολέμου -κι όχι μόνο με τη Ρωσία - σύμφωνα με το οποίο:
• “Οι ΗΠΑ είναι πεπεισμένες ότι η επόμενη μεγάλης κλίμακας σύγκρουση θα έχει τη μορφή 3-4 παράλληλων πολέμων.
• “Οι ειδικοί, εξηγεί, ζητούν τώρα μια στρατηγική «τριών θεάτρων» για να πολεμήσουμε και να κερδίσουμε ταυτόχρονα στην - Ευρώπη,
- τη Μέση Ανατολή και
- την Ασία.
• “Η Επιτροπή Εθνικής Αμυντικής Στρατηγικής, που διορίστηκε από το Κογκρέσο για να επανεξετάσει τη δομή του Πενταγώνου, προχώρησε ακόμη περισσότερο σε αυτό το θέμα, απαιτώντας τη δημιουργία ενός στρατού μαζί με τους “συμμάχους”, που θα μπορεί να νικήσει ταυτόχρονες στρατιωτικές συγκρούσεις με την Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα, καθώς και να συντρίψει τρομοκρατικές ομάδες στην πορεία.
• “Οι Ηνωμένες Πολιτείες, είτε το θέλουν είτε όχι, πιθανότατα θα πρέπει να πολεμήσουν σε πολλά «θέατρα», όπως κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και αν προετοιμαστούν για μία μόνο αναμέτρηση, μπορεί να χάσουν σε άλλους τομείς.
• “Ακόμη, η Επιτροπή Εθνικής Αμυντικής Στρατηγικής παραδέχεται ότι το σχέδιό της θα απαιτούσε αυξήσεις φόρων και βαθιές περικοπές στην υγειονομική περίθαλψη και την κοινωνική ασφάλιση γιατί είναι καθαρό ότι  οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοι τους, πρέπει προετοιμαστούν ότι χρειάζεται να διπλασιάσουν ή να τριπλασιάσουν τις αμυντικές τους δαπάνες σε σύγκριση με τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου!”
2️⃣ Ενώ ξαφνικά το διαδίκτυο “γέμισε” με χάρτες - σαν κι αυτό δεξιά - όπου ο καθένας παρουσιάζει το «μακρύ του και το κοντό του» για το… ποιες πόλεις της Ρωσίας θα… χτυπηθούν στο… πρώτο κύμα: Μόσχα, Πετρούπολη, Βορονέζ, Ροστόβ, Νίζνι Νόβγκοροντ κλπ κλπ
Βέβαια μέσα στον πολεμικό οίστρο τους, ξεχνούν να αναφερθούν στα βασικά:
✔️ Καλά τα… σενάρια, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να τα αντέξουν αυτά οικονομικά:
- η Ουάσιγκτον συγκλονίζεται από τη μια κρίση μετά την άλλη και οι τόκοι για το εθνικό χρέος ήδη υπερβαίνουν τις στρατιωτικές δαπάνες!
✔️ Και το πιο σημαντικό:
- Κανείς από τους σεναριογράφους δεν “αναλύει” ότι Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Β. Κορέα ΔΕΝ θα μείνουν με … σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την … καταστροφή τους!
Και τα “πληρωμένα πληκτρολόγια” ξεχνούν να συμπληρώσουν παρουσιάζοντας “σχέδια” και “στόχους”, την τελική προϋπόθεση:
- “ΑΝ προκάνουμε…”

Ποιοί παγκόσμιοι ηγέτες θα συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS, στο Καζάν της Ρωσίας τον Οχτώβρη:
Η Ρωσία, που προεδρεύει στους BRICS αυτή τη χρονιά, δημοσίευσε τα ονόματα των ηγετών που ανταποκρίθηκαν ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ στην πρόσκληση του Ρώσου Προέδρου Πούτιν, και θα ταξιδέψουν στη Ρωσία για τη Σύνοδο:
▫️Ο Κινέζος ηγέτης Xi Jinping.
▫️Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι.
▫️Ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa.
▫️Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα.
▫️Ο Ιρανός Πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν.
▫️Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Abdelfattah Sisi.
▫️Ο Πρόεδρος των ΗΑΕ Mohammed bin Zayed Al Nahyan.
▫️Ο Διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ.
▫️Ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας Abiy Ahmed;
▫️Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
▫️Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko.
▫️Ο Πρόεδρος της Μογγολίας Ukhnaagiin Khurelsukh,
▫️Ο Πρόεδρος της Βολιβίας Luis Arce
▫️Μέχρι κι Πρωθυπουργός της Αρμενίας Nikol Pashinyan θα παραβρεθεί σε μια προσπάθεια να… τον φέρουν στα συγκαλά του!
Η μάζωξη τόσων ηγετών στη Ρωσία και μάλιστα για τους BRICS, είναι και μια προειδοποίηση στον διαμορφωμένο “άξονα” ΗΠΑ, Βρετανίας, ΕΕ και τους μισθοφόρους “μπράβους” τους Ουκρανία, Ισραήλ, Ταϊβάν του είδους:
“- Έχετε συνειδητοποιήσει με ΠΟΙΟΥΣ θέλετε πόλεμο;”

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση