GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ σχολείων στην Ανατολική Αττική

Τα κίνητρα του ανήλικου δράστη που έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου διερευνούν οι Αρχές. Το αιματηρό συμβάν σημ...


Τα κίνητρα του ανήλικου δράστη που έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε δύο μαθητές στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου διερευνούν οι Αρχές.
Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στις 10:50 το πρωί όταν συνεπλάκησαν δύο ομάδες μαθητών από το Λαύριο και την Κερατέα που φοιτούν στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια του καβγά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τους δύο ανηλίκους στον μηρό.
Οι ανήλικοι διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας, φέροντας ελαφριά τραύματα.
Στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν αστυνομικοί και προχώρησαν σε περισσότερες από 20 προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές είχαν συμπλακεί ξανά, πριν από τρεις ημέρες, για ασήμαντη αφορμή.
Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αντιπαλότητας μαθητών από την Κερατέα και το Λαύριο αλλά και προσωπικές αντιπαραθέσεις για τα μάτια ενός κοριτσιού.
Δεν αποκλείουν, δε, ο συνδυασμός αυτών των δύο να οδήγησε στα συμβάντα.
«Έβγαλαν μαχαίρι και αλυσίδες»
Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πώς έγινε η συμπλοκή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδα τα παιδιά μαζεμένα μπουλούκι εδώ και τους λέω “γιατί τσακώνεστε” και αρχίζουν να μου χτυπάνε το αμάξι. Μετά πάνε πιο κάτω, βγάζουν ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και μαχαίρωσαν δυο παιδιά, άλλοι λένε τέσσερα. Μόλις είδαν αστυνομία εξαφανίστηκαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση