GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ «Δραπετσώνα» του Μπιθικώτση χόρεψαν Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ...

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και ο αρραβωνιαστικός της και Αμερικανός δικηγόρος, Μάθιου Κουμάρ ενώθηκαν με τα...


Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και ο αρραβωνιαστικός της και Αμερικανός δικηγόρος, Μάθιου Κουμάρ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, έπειτα από μια σειρά αναβολών.
Το ζευγάρι αποφάσισε να γιορτάσει το χαρμόσυνο γεγονός με ένα αριστοκρατικό προ γαμήλιο πάρτι στο Βυζαντινό Μουσείο. Στο κοσμικό γεγονός ήταν καλεσμένοι 250 συγγενείς και καλοί φίλοι.
Επρόκειτο για ένα δείπνο με συντροφιά τη μουσική. Όπως έγινε γνωστό, ο χώρος παραχωρήθηκε στο ζευγάρι έναντι αντίτιμου και με την υποχρέωση η οικογένεια να καλύψει τα έξοδα της συντήρησης των κήπων του μουσείου.
   
«Η Δραπετσώνα»
Σε ένα βίντεο από το λαμπερό πάρτι που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει απαθανατιστεί να χορεύει τη «Δραπετσώνα», που έχει συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ τους στίχους υπογράφει ο ποιητής Τάσος Λειβαδίτης.
Κορυφαία στιγμή στη δεξίωση καλωσορίσματος ήταν συγκεκριμέν  όταν ο Παύλος υπό τους ήχους της «Δραπετσώνας» του χιλιοτραγουδισμένου αυτού διαχρονικού τραγουδιού του Γρήγορη Μπιθικώτση σηκώθηκε και χόρεψε. Τη σκυτάλη στον χορό του ζεϊμπέκικου αυτού, πήρε στη συνέχεια η μέλλουσα νύφη Θεοδώρα που σήκωσε και τον μέλλοντα σύζυγο της Μάθιου Κουμάρ, ο οποίος αν και στην αρχή έδειξε σαστισμένος δεν αρνήθηκε να ακολουθήσει τη μέλλουσα σύζυγο του στον χορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση