GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ!

Δραματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Θέμα για το ποιος έχει τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωση Κασσελάκη από το ...


Δραματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Θέμα για το ποιος έχει τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωση Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου θέτει η πλευρά του έκπτωτου προέδρου, σύμφωνα με μία επίσημη διαρροή για τις σημερινές κινήσεις του, λίγη ώρα πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.
Ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης τηλεφώνησε το πρωί της Πέμπτης στη Ράνια Σβίγκου και τη ρώτησε ποιος έχει τη νομική ευθύνη για τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στη διαχείριση των νομικών θεμάτων.
Η γραμματέας του κόμματος δεν του απάντησε και στη συνέχεια της τηλεφώνησε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης για να τη ρωτήσει ποιος έχει τη διοικητική και ποινική ευθύνη για το κόμμα.
Η κα. Σβίγκου τον παρέπεμψε στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, υπεύθυνο οικονομικών του κόμματος και στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης τον πήρε προκειμένου να του θέσει την ερώτηση. Η απάντηση που πήρε από τον κ. Μαυροκεφαλίδη ήταν πως «την ευθύνη την έχει ο πρόεδρος, δηλαδή εσύ». «Εκτός αν μου υπογράψεις πληρεξούσιο», πρόσθεσε, για να απαντήσει ο κ. Κασσελάκης: «Τι πληρεξούσιο να σου υπογράψω αν δεν ξέρω τι αποφάσεις ελήφθησαν;».
Αμέσως μετά, η κα. Σβίγγου προχώρησε στην έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κουμουνδούρου.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης έλεγε νωρίτερα σε συνεργάτες του ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ και τα όποια πολιτικά του σχέδια είναι μέσα στο κόμμα.
Το σήμα που έχουν δώσει πολλοί από τους συνεργάτες του είναι ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, χωρίς, ωστόσο, να έχει προσδιοριστεί σε ποιο χρονικό σημείο θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Είναι πιθανό τις επόμενες ώρες να υπάρξει κάτι νεότερο σχετικά με τις κινήσεις του.
Νωρίτερα, συνεργάτες του προχώρησαν σε διάψευση των φημών που κυκλοφόρησαν ότι ο ίδιος θα πήγαινε στην Κουμουνδούρου.

1 σχόλιο

  1. Εχω απο περισυ που φωναζω,μην τσιγκλατε τα πιτσιρικια,δεν ξερετε απο πού θα σας ερθει.Εδω,ολοκληροι μορφωμενοι και εμπειροι ΑΡΔ ειχαν την αφελεια να φωναξουν Βουτυρακου,Μουμτζη,Βενερη Σαρακιωτη κλπ και ο σβερκος ειναι κοκκινος ακομα.Σε σακατευει και η Ακριτα αστα να πανε.
    Και επειδη το theFaq μου εκανε την τιμη να με αποκλεισει,να πληροφορησω και στον Πολακη οτι το καταστατικο,εγκρινεται απο δικαστικες αρχες που ειναι και αρμοδιες για την νομιμοτητα του και την αρτιοτητα.Προφανως και οι συνταγματολογοι ξερουν κατι παραπανω.Μαλλον επαθαν Αδωνιτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση