GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν να σώσουν τον φίλο τους! Πώς κάηκαν οι δύο άνδρες στο Ξυλόκαστρο...

Προσπάθησαν να σώσουν τον φίλο τους που ήξεραν ότι κινδύνευε στο μαντρί του και τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή αυτοί. Τραγικό ήταν τ...



Προσπάθησαν να σώσουν τον φίλο τους που ήξεραν ότι κινδύνευε στο μαντρί του και τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή αυτοί. Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για τους δύο άνδρες ηλικίας 35 και 40 ετών που οι σοροί τους βρέθηκαν κοντά στο χωριό Ελληνικό στο Ξυλόκαστρο που από χθες, Κυριακή 29/9 έχει τυλιχθεί στις φλόγες.
Την ανείπωτη τραγωδία δεν μπορούν να πιστέψουν οι οικογένειές του αλλά ούτε και η τοπική κοινωνία που έχει βυθιστεί στο πένθος.

«Ήταν ξεχωριστά παιδιά»
Ο αντιπεριφερειάρχης Κορίνθου, Αναστάσιος Γκιόλης, μιλώντας στο Action 24 σήμερα, Δευτέρα 30/9 επεσήμανε ότι ο ένας από τους δύο ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ ο δεύτερος θα αποκτούσε σε λίγους μήνες το τρίτο του τέκνο.
«Ήταν ξεχωριστά παιδιά που με αγάπη για τους συγχωριανούς, έτρεξαν να βοηθήσουν» δήλωσε εξηγώντας πως κατάγεται από την ίδια περιοχή με τους δύο άτυχους άνδρες.
«Δεν ήταν εγγεγραμμένοι εθελοντές» υπογράμμισε.
Τα θερμά του συλλυπητήρια για τους δύο θανάτους εξέφρασε επίσης μιλώντας στο Action 24 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.
Κάνοντας λόγο για μία πολύ δύσκολη για την περιοχή ημέρα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της Πυροσβεστικής.
«Μπλέξανε στη φωτιά»
«Προσπάθησαν πάνω στην ανθρωπιά τους, με μεγαλείο εθελοντισμού να ανεβούν πάνω στο βουνό, να δείξουν στους πυροσβέστες πού πρέπει να πάνε» εξήγησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, μιλώντας νωρίτερα στο ΕΡΤNews για τα δύο απανθρακωμένα πτώματα που εντοπίστηκαν σε μαντρί έξω από το χωριό Άνω Πιτσά. «Έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί, ξέρουμε όνομα και επίθετο. Ήταν οι αγνοούμενοι» τόνισε.
«Μπλέξανε στη φωτιά. Χθες, 9 η ώρα το βράδυ έγινε το συμβάν και όλη τη νύχτα την περάσαμε στο πόδι, με το άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος. Προσπαθούσαν να τους βρουν. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα, γιατί δεν έχει καλό σήμα στην περιοχή» δήλωσε ο κ. Γκιολής.
Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ προσπάθησαν να πλησιάσουν με τα μηχανάκια τους από το χωριό Ελληνικό, την περιοχή που ήταν το μαντρί του φίλου τους.
Εκεί, όμως, όπως όλα δείχνουν τους κύκλωσε η φωτιά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, καθώς οι σοροί τους εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση