GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ που «λέρωσε» το χέρι του Νασράλα...

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από την εξολόθρευση του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά την επίθεση του Ισραήλ στη...


Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από την εξολόθρευση του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά την επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό.
Συγκεκριμένα, Ισραηλινός δημοσιογράφος που επικαλείται το δίκτυο της Σαουδικής Αραβίας, AlHadath, αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο το Ισραήλ έφτασε στο καταφύγιο του Χασάν Νασράλα.
Στον λογαριασμό του στο twitter γράφει χαρακτηριστικά: «Άνδρας που συναντήθηκε με τον Νασράλα είχε λερωμένο χέρι με μια ουσία που το Ισραήλ μπορούσε να ανιχνεύσει, κι έτσι εξακρίβωσε ότι ο Νασράλα βρισκόταν στο καταφύγιο».
Την Κυριακή η εφημερίδα «Le Parisien» επεσήμανε ότι Ιρανός κατάσκοπος, της ταυτότητας του οποίου δεν έγινε γνωστή, ενημέρωσε το Ισραήλ για την άφιξη του Νασράλα στον χώρο, πριν από την εκτέλεση του σχεδίου «New Order» από την ισραηλινή αεροπορία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νασράλα έφτασε στο νότιο προάστιο με το ίδιο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής διοικητής της δύναμης Quds των Φρουρών της Επανάστασης, Αμπάς Νιλφορουσάν, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε στην επίθεση.
Η εφημερίδα επιβεβαίωσε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νασράλα και ο Νιλφορουσάν, μαζί με 12 ανώτερα στελέχη της Χεζμπολάχ, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ περίμενε την έναρξη της συνάντησής τους για να προχωρήσει στην επιδρομή.
Την Κυριακή επίσης Λιβανέζοι διασώστες ανέσυραν τη σορό του Χασάν Νασράλα, αρχηγού της Χεζμπολάχ από κρατήρα 40 μέτρων, που άνοιξε από το ισραηλινό χτύπημα.
Πρακτορεία ειδήσεων του εξωτερικού, όπως το Anadolu δημοσίευσαν βίντεο από την επιχείρηση ανάσυρσης, όπου διακρίνεται ένας γερανός να βγάζει το πτώμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νασράλα σκοτώθηκε από το ωστικό κύμα της έκρηξης που ισοπέδωσε τα γύρω κτίρια, με τη σορό να είναι άθικτη σε μεγάλο βαθμό.
Δείτε βίντεο με τη στιγμή της ανάσυρσης της σορού:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση