GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ την έδρα! Διαγράφεται (και από μέλος της ΝΔ) ο Μάριος Σαλμάς...

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλ...


Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλμάς, ο οποίος από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα.
Νωρίτερα, στην απόφαση για διαγραφή του Μάριου Σαλμά προχώρησε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας. Η παραπομπή του αφορά αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά που προκαλεί σοβαρή ζημιά στο κόμμα ή σε άλλο βουλευτή.
«Ο κ. Σαλμάς με την εν γένει συμπεριφορά του έθεσε τον εαυτό του εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε σε δήλωσή του ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.
H στάση του Μάριου Σαλμά το τελευταίο διάστημα είχε τεθεί στο «μικροσκόπιο» του Μεγάρου Μαξίμου με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη να τονίζουν ότι «είχε συνεχή απρεπή συμπεριφορά» και έκανε «κακοπροαίρετη κριτική», προσθέτοντας ότι είχαν γίνει οι ανάλογες συστάσεις, καλώντας τον να τοποθετείται κοινοβουλευτικά.
Σημειώνεται πως ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είχε συνυπογράψει με άλλους 10 γαλάζιους βουλευτές την επίκαιρη ερώτηση για τα κόκκινα δάνεια, με τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη να απαντά και τον Μάριο Σαλμά να επανέρχεται μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή επιμένοντας ότι το ζήτημα έχει λυθεί για τις τράπεζες, όχι όμως και για τους δανειολήπτες που μένουν απροστάτευτοι, προσθέτοντας δηκτικά: «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση