GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεωρούν τον εαυτό τους ικανό ν' αντικαταστήσει τον Θεό των όπλων μαζικής καταστροφής της Παλαιάς Διαθήκης;

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Τι θα γίνει αν iPhone, απλά κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά παιδικά παιχνίδια, υπολογιστές βγαίνουν από τα εργοστά...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Τι θα γίνει αν iPhone, απλά κινητά τηλέφωνα,
ηλεκτρονικά παιδικά παιχνίδια,
υπολογιστές βγαίνουν από τα εργοστάσια με εκρηκτικά μέσα;

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, πρώην πράκτορας της NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ), χαρακτήρισε τις εκρήξεις απλών βομβητών στον Λίβανο «τρομερό προηγούμενο»:
«Τι θα γινόταν αν τα iPhone έφευγαν από το εργοστάσιο με εκρηκτικά μέσα;
Εάν αυτά ήταν iPhone που βγήκαν από το εργοστάσιο με εκρηκτικά μέσα, τα μέσα ενημέρωσης θα είχαν συνειδητοποιήσει πολύ πριν τι τρομερό προηγούμενο έχει δημιουργηθεί σήμερα. Τίποτα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει. Είναι έγκλημα. Έγκλημα.
Και όλοι στον κόσμο είναι λιγότερο ασφαλείς για αυτό
»

Στο μεταξύ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία - «Θέλει η π@υτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει»-, σε υπαλληλική εξάρτηση με το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς, μεταξύ διθυράμβων για την "ανίκητη Μοσάντ" κι αποκαλώντας όσους είχαν έναν τηλεοειδοποιητή (βομβητή) και μάλιστα χωρίς κρυπτογράφηση, ως "μαχητές της Χεζμπολάχ", ανεβάζουν το λίμπιντο στα ύψη, όπως ακριβώς οι ναζί συνάδελφοί τους θαύμαζαν την αποτελεσματικότητα των “θαλάμων αερίων” στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ.

Η εταιρία κατασκευαστής τηλεειδοποίησης (Ασύρματων Πομποδεκτών, βομβητών...) της Ταϊβάν "Gold Apollo" εξέδωσε μια δήλωση στην οποία αναφέρει:
«Οι τηλεειδοποιητές που εξερράγησαν στον Λίβανο φέρουν το δικό μας εμπορικό σήμα, αλλά κατασκευάστηκαν στην Ευρώπη.
Όλα τα μοντέλα τηλεειδοποίησης του μοντέλου AP924 ανατέθηκαν με υπεργολαβία σε μια εταιρεία στην Ευρώπη, περίπου 5.000 από αυτήν την παρτίδα στον Λίβανο.
Οι τηλεειδοποιητές δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας στοιχεία  τρίτων.
»

Ο Hsu Ching-Kuang, ιδρυτής της ταϊβανέζικης εταιρίας "Gold Apollo", δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι "οι τηλεειδοποιητές δεν κατασκευάστηκαν στην επικράτεια της Δημοκρατίας της Κίνας, αλλά κατασκευάστηκαν από μια αδειοδοτημένη εταιρία στην Ουγγαρία", την "BAC Consulting KFT" αμερικανικών συμφερόντων.
Επίσης, δήλωσε πως "πιστεύει ότι τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν στην Ουγγαρία από τη Μοσάντ και η 'Gold Apollo' σχεδιάζει να καταθέσει αγωγή 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων κατά της ισραηλινής κυβέρνησης".

Ιστορικά η Ευρώπη ήταν πάντα ο κόμβος της Μοσάντ και μάλιστα ένας ανέξοδος, εύκολος κι απλοϊκός κόμβος, όσον αφορά την υπονόμευση των αλυσίδων εφοδιασμού και της παραδοσιακής οργάνωσης "τρομοκρατικών" επιθέσεων μαύρης, "κόκκινης", "ισλαμικής" τρομοκρατίας κι αυτό για την από γεννήσεως στρατολόγηση ΟΛΩΝ των εβραίων το θρήσκευμα -με εκβιασμούς, απειλές, ή εθελοντική στράτευση... δεν έχει σημασία-, ως πράκτορες/κατασκόπους σε ύπνωση για το όραμα του "Μεγάλου Ισραήλ". Ειδικότερα, εκείνων των εβραίων το θρήσκευμα που στις ευρωπαϊκές χώρες καταλαμβάνουν καίριες θέσεις σε σημαντικούς τομείς κυβερνητικούς τομείς και σε πολυεθνικές εταιρίες πολεμικής βιομηχανίας, φαρμακοβιομηχανίας, τροφίμων, έρευνας και τεχνολογίας κ.α.π.

Να το πούμε απλοϊκά με τα λόγια της "μεγάλης δημοκρατικής και διαφανούς παγκόσμιας ελεύθερης αγοράς", με εγχώριο παράδειγμα; Το "Κορπή Φυσικό Μεταλλικό Νερό", καθόσον οι πηγές είναι στα στα Ακαρνανικά Όρη και το νερό Δημόσιο Αγαθό (μέχρις να μπει στο χρηματιστήριο και στην Ελλάδα, όπως στις ΗΠΑ), η κοινή γνώμη το θεωρεί "ελληνικό νερό" κι ανέχεται πλέον την ιδιωτική εκμετάλλευση. Αμ δε... είναι της Nestle Hellas, θυγατρική της μεγαλύτερης πολυεθνικής εταιρίας τροφίμων Nestlé (Νεστλέ), που εδρεύει στο Βεβέ της Ελβετίας (δηλαδή Ελβετική πολυεθνική θα πει κάποιος...), αλλά ιδιοκτησία ισραηλινών συμφερόντων.

Νίκος Κλειτσίκας, HOT DOC, 26 Σεπτέμβρη 2013 “Στρατηγική της Έντασης”… η ζοφερή τέχνη διατήρησης της εξουσίας

Από τη "στρατηγική της έντασης"... στον σατανισμό των Εβραίο-σιωνιστών, τους ναζί του 2024!

Μια απόλυτη αλλαγή παιχνιδιού που θα έχει δομικές επιπτώσεις σ' ολόκληρο τον πλανήτη, στην οικονομία και την πολιτική.
Γρήγορα περάσαμε από τη στρατιωτικοποίηση των πρώτων υλών και των θαλάσσιων διαδρομών, στη στρατιωτικοποίηση των ηλεκτρονικών συσκευών για μαζικές τρομοκρατικές δολοφονίες αθώων πολιτών κι όχι στρατιωτών.
Μια επιλογή της "πολιτισμένης" δύσης, της "σωστής πλευράς της ιστορίας" για να διασωθεί από την κατάρρευση.

Ποια Μοσάντ και πράσινα άλογα! Οι σιωναζί υπέγραψαν το τέλος τους...

Ενώστε τις τελείες του παζλ...

Ο Τοπάζ Λουκ, ανώτερος αξιωματούχος και πρώην εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του ισραηλινού καθεστώτος Μπέντζαμιν Νετανιάχου, άφησε να εννοηθεί σε ανάρτησή του στο "X" ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στον Λίβανο.
Στη συνέχεια ο Λουκ διέγραψε το μήνυμα του.

Είναι προφανώς σαφές ποιος βρίσκεται πίσω από τις δολοφονικές τρομοκρατικές επιθέσεις στον Λίβανο και τη Συρία.

Νεολαίοι σιωνιστές/ναζί... χαρούμενοι μοιράζουν γλυκά στον κεντρικό σταθμό και ευχαριστούν τον Θεό και τις δυνάμεις ασφαλείας για την επιτυχία της δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης...

Υποδειγματικό βίντεο, εορτασμοί γίνονται στον συριακό θύλακα, το τμήμα της βόρειας Συρίας υπό κατοχή από τα αργυρώνητα τέρατα του Τελ Αβίβ (Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών, "ισλαμικό κράτος" (ISIS), υπό την προστασία των ΗΠΑ.
Το Τελ Αβίβ και η Ιντλίμπ γιορτάζουν τη σφαγή στον Λίβανο.
Ποιος δημιούργησε ποιον;
Εβραίοσιωνιστές ναζί, οι σατανάδες του πλανήτη Γη...

Την τρομοκρατική επιχείρηση του σιωναζιστικού καθεστώτος στον Λίβανο πανηγύρισαν οι τρομοκράτες τακφίρι ("ισλαμικό κράτος") στα κατεχόμενα της βόρειας Συρίας, υπό την προστασία των ΗΠΑ και των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών...



Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, θα πραγματοποιήσει τηλεοπτική ομιλία αύριο στις 17:00 τοπική ώρα, για την κατάσταση στον Λίβανο... κι όλα τα μάτια σ' ολόκληρο τον κόσμο είναι στραμμένα στην ομιλία του...

Επισημαίνει σήμερα ο εβραίος Χίλαντ Ατζμόν, διάσημος σαξοφωνίστας και συγγραφέας:
«Τι είχε στο μυαλό του ο Νετανιάχου χθες; Πίστευε ότι μόλις 5.000 τηλεειδοποιητές εκραγούν σε όλη τη Μέση Ανατολή, θα επικρατούσε ειρήνη;
Οι εξελιγμένοι Ισραηλινοί στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν όλοι ότι η χθεσινή επίθεση ήταν πρωτότυπη, ίσως καταστροφική για την αντίσταση, αλλά μηδενικής στρατηγικής σημασίας.
Η χθεσινή ισραηλινή επίθεση ήταν ξεκάθαρα μια πράξη απελπισίας, αλλά η απόγνωσή της μιλάει από μόνη της: είναι αιμοδιψή σε θεσμικό επίπεδο.
Κάποιος στο Ισραήλ είχε αυτή την ιδέα, η κοινότητα πληροφοριών της χώρας την σχεδίασε, συγκέντρωσε τη μηχανική και την εκτέλεσε. Η ετυμηγορία είναι προφανής. Ο ενθουσιασμός για μαζικές δολοφονίες είναι βαθιά χαραγμένος στη σκέψη, τον πολιτισμό και το πνεύμα του Ισραήλ.
Προφανώς το να αγαπάς τον πλησίον σου δεν είναι η πρώτη φιλοδοξία του Ισραήλ.
Δεν χρειάζεται πολύ σκάψιμο για να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν λαό που ισχυρίζεται ότι είναι παιδιά εκείνων που επινόησαν τον Θεό των Σοδόμων και των Γομόρρων. Με τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στη Γάζα τους τελευταίους 11 μήνες και στον Λίβανο χθες, το Ισραήλ αποκαλύπτει ότι πλέον θεωρεί τον εαυτό του ικανό να αντικαταστήσει τον Θεό των όπλων μαζικής καταστροφής της Παλαιάς Διαθήκης.
Πιστεύω ότι αυτή είναι η αφετηρία του προβλήματος, η λύση του οποίου δεν είναι πολιτική, διπλωματική ή πολιτιστική. Στην πραγματικότητα είναι μεταφυσικό και πνευματικό.
Είμαστε για άλλη μια φορά σε μια στιγμή του Ιησού Χριστού, το ερώτημα είναι ποια θα είναι η φιγούρα του Ιησού Χριστού αυτή τη φορά
»

Εύστοχος ο "Νέος Θερσίτης", όπου μεταξύ πολλών, επισημαίνει:
[...] Παρακολουθώ τους “καραγκιόζηδες” των δυτικών ΜΜΕ:
- αντί να σταθούν σ’ αυτά, στο έγκλημα και τι σημαίνει και σε τι δρόμους οδηγεί,
“λιώνουν” οι κερατάδες από… θαυμασμό στο “πως τα κατάφεραν οι Ισραηλινές υπηρεσίες”!
Είναι σαν να… θαυμάζουν την αποτελεσματικότητα των “θαλάμων αερίων” στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης…
Το βαθύ κράτος της Δύσης που πάντα χρησιμοποιούσε το έγκλημα και την τρομοκρατία για τις πολιτικές του επιδιώξεις, αν μετά το 2000 συγκρότησε και χρηματοδότησε ένα “τρομοκρατικό μισθοφορικό στρατό”, τον ISIS και τις παραλλαγές του, τώρα χρησιμοποιεί πια σαν εργαλεία ολόκληρα κράτη, μισθοφορικά, αδίστακτα, τρομοκρατικά κράτη:
 - Το Ισραήλ και η Ουκρανία είναι τα πρώτα!
- κι άλλα ετοιμάζονται, και φοβάμαι ότι “προπονούν” γι’ αυτό το σκοπό ΚΑΙ την Κύπρο!
Και ίσως και την Ελλάδα...

"Νέος Θερσίτης"

Πριν από 42 χρόνια μετά από εκείνη τη Γενοκτονία... Θα τραφώ με τις σάρκες του κατακτητή μου! Η Γενοκτονία που νομίζουν πως ξεχάστηκε..., όπως πριν από περισσότερα από 75 χρόνια από την άλλη Γενοκτονία... 75 χρόνια από το Αληθινό Ολοκαύτωμα! Για την Εκδίκηση των Ελεύθερων!, σήμερα... σε εξέλιξη η Γενοκτονία στη Γάζα, χθες ο βομβαρδισμός της Ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό κι η δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια... η πρωτοφανής δολοφονική επίθεση στο Λίβανο... "Αυτοσυγκράτηση" θα ζητήσουν εκ νέου τα "πολιτισμένα" κτήνη της "πολιτισμένης" δύσης;

Λίγες μέρες πριν από την επέτειο της επιχείρησης "Πλημμύρα του Αλ Ακσα" (7 Οκτώβρη 2023)... οι σιωναζί απολαμβάνουν πόνο και φρίκη... Τιμή και Δόξα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!
Νίκη στα όπλα της Παλαιστίνης!

Αν η λογοκρισία αφαιρέσει τα βίντεο, τα βλέπουμε: ΕΔΩ

Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση