GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΚΟΙΝΗ" ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΣΑΛΟΣ με την Διαμαντοπούλου και την Κεραμέως...

Πολλές απορίες προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου μία ανάρτηση της υποψήφιας για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άννας Διαμαντοπούλου, στο X (πρ...


Πολλές απορίες προκάλεσε το βράδυ του Σαββάτου μία ανάρτηση της υποψήφιας για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Άννας Διαμαντοπούλου, στο X (πρώην twitter), με την οποία αναφερόταν στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.
Στο συγκεκριμένο tweet εμφανιζόταν κάρτες με δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως, ενώ ήταν γραμμένο και σε πρώτο πληθυντικό σαν να εκπροσωπεί την κυβέρνηση (Σκοπός μας είναι να…). Η ανάρτηση στον λογαριασμό της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως για την ψηφιακή κάρτα εργασίας στο X (πρώην twitter) έκανε δηλαδή  αμέσως μετά την εμφάνισή της και στο λογαριασμό της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου. Η ίδια ακριβώς ανάρτηση με φωτογραφία της υπουργού Εργασίας.Η ανάρτηση της κ. Διαμαντοπούλου μόλις έγινε αντιληπτή από άλλους χρήστες του X, αμέσως σβήστηκε, αλλά αρκετοί είχαν φροντίσει να έχουν screenshot. Ισως πρόκειται για λάθος ανάρτηση και μπορεί το ίδιο άτομο να χειρίζεται τα μέσα των δύο κυριών. Ισως και όχι και το λάθος να έχει βάθος, όπως γράφουν με αρκετή δόση χιούμορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή να ψηφίσεις στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου και να βγει Νίκη Κεραμέως (Μητσοτάκης)
Η διασύνδεση της κυρίας Διαμαντοπούλου με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε και επισήμως γνωστή όταν ο Πρωθυπουργός στήριξe την υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου για την θέση της προέδρου του ΟΟΣΑ. 
Τα μεσάνυχτα, η κ. Διαμαντοπούλου με ανάρτησή της αναφέρει: “Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ.”

2 σχόλια

  1. Και οπως μπορειτε να διακρινετε το καινουργιο φωτοτυπικο της XEROX,με μαυρα μελανακια τυπου Kerameous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ίδιο χορηγό και το ίδιο αφεντικό έχουν Κεραμέως και Διαμαντοπούλου, άρα αλληλουποστηρίζονται. Μπορεί να δούμε και την Νίκη Κεραμέως υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ μετά την αποχώρηση Κυριάκου Μητσοτάκη κάποια στιγμή στο μέλλον.
    Μέχρι τώρα ξέραμε για τον Χάρη Δούκα που θέλει να συνενώση δυνάμης από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Σήμερα μάθαμε ότι η Άννα Διαμαντοπούλου θέλει να συνενώση δυνάμης του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ. Νομίζω είμαι κατανοήτος. Χαιρετισμούς στο Κορακοχώρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση