GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα αφήσουμε την ΕΕ στους φασίστες! Άμεση άρση περιορισμών στη χρήση δυτικών όπλων εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δεν θα αφήσουμε την ΕΕ στους φασίστες, ούτε θα τους επιτρέψουμε να...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν θα αφήσουμε την ΕΕ στους φασίστες,
ούτε θα τους επιτρέψουμε να...

καταστρέψουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Γι' αυτό είμαι υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»
Ήταν το μανιφέστο της Καρόλα Ρακέτε
Δουλέμπορος "καπετάνισσα", ίνδαλμα της ευρωπαϊκής Νατοϊκής αριστεράς,
σήμερα ευρωβουλευτής κι ανήκει στο "Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς" (European Left - ΕΕΑ/GUE)*
Για να μην ξεχνάμε: 7 Αυγούστου 2024 Θυμάστε την "καπετάνισσα" δουλέμπορο, ίνδαλμα της Νατοϊκής αριστεράς;

Η «καπετάνισσα δουλέμπορος» Καρόλα Ρακέτε, ψήφισε στο λεγόμενο ευρωκοινοβούλιο υπέρ του άρθρου 8 που καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να άρουν αμέσως τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών οπλικών συστημάτων που αποστέλλονται στο Κίεβο από το ΝΑΤΟ, για να συντριβεί ο Ρωσικός ιμπεριαλισμός... Ρακέτε (βλήματα στη ρωσική γλώσσα)... βλήμα όνομα και πράγμα; Αμ δε... νατοϊκή υπάλληλος σωστότερα!

Με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (λέμε τώρα κοινοβούλιο) ενέκρινε:
Παράγραφος 8 του ψηφίσματος για τη στήριξη της Ουκρανίας, όπου «Καλεί τα κράτη μέλη να άρουν αμέσως τους περιορισμούς στη χρήση δυτικών όπλων που παραδίδονται στην Ουκρανία εναντίον νόμιμων στρατιωτικών στόχων στο ρωσικό έδαφος»
Το "ευρωκοινοβούλιο" δεν έχει καμία αποφασιστική αρμοδιότητα. Είναι ένα κακόγουστο θεατρικό τσίρκο για να λαμβάνουν 705 χαραμοφάηδες 35.000 ευρώπουλα μηνιαίως (το χρήμα από τα λόμπι είναι άλλη συζήτηση) και παραμυθιάζουν ο καθείς και καθεμιά στις χώρες τους για το "μεγάλο έργο" τους, που πληρώνουν οι ευρωπαίοι πολίτες με χρυσό.
Το ψήφισμα δεν είναι δεσμευτικό, αλλά υπηρετεί επικοινωνιακά συμφέροντα του 4ου Ράιχ. Πιστοποιεί τη θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια κρίσιμη στιγμή του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Κι αφού το λεγόμενο ευρωκοινοβούλιο δεν έχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα και τα "ψηφίσματα", όπως κι οι περί πολλού "επερωτήσεις" των Αυτιάδων και σια δεν σημαίνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ κι είναι για εσωτερική κατανάλωση, γιατί το θέμα αποτελεί "είδηση";

Τόσο απλό...

Την επομένη της "ψηφοφορίας" στο τσίρκο, επίσκεψη της Ούρσουλα στο Κίεβο των ουκροναζί και οι συνεχείς "διανοητικοί" μηρυκασμοί της:
«Η όγδοη επίσκεψή μου στο Κίεβο. Η περίοδος θέρμανσης πρόκειται να ξεκινήσει και η Ρωσία συνεχίζει να στοχεύει στις ενεργειακές υποδομές. Θα βοηθήσουμε την Ουκρανία στις θαρραλέες προσπάθειές της. Ήρθα εδώ για να συζητήσω την ευρωπαϊκή υποστήριξη και την πρόοδο στα δάνεια της G7»

Δεξιά η ευρωβουλευτής δουλέμπορος Καρόλα Ρακέτε, στο κέντρο ο αριστερός ευρωβουλευτής δουλέμπορος Ντομένικο (Μίμο) Λουκάνο κι αριστερά η αριστερή ευρωβουλευτής Ιλάρια Σάλις, που είχε φυλακίσει ο ακροδεξιός Ορμπάν... Η φωτογραφία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο... Σ' αυτές τις λεγόμενες εκλογές η Νατοϊκή αριστερά ξεπέρασε σε "ιερά τέρατα" της "επανάστασης" και του "ριζοσπαστισμού", την παραδοσιακή γνωστή Νατοϊκή δεξιά...

Να θυμηθούμε και τον Μίμο;

14 Νοέμβρη 2018: Στην "αντιρατσιστική-αντιφασιστική" κινητοποίηση  όλες οι φιλάνθρωπες οργανώσεις "ανοιχτών συνόρων"! Δεν απουσιάζει ο υπόδικος δήμαρχος-σύμβολο "αντιρατσισμού", ο δήμαρχος του Ρυάκι (Riace) Mimmo Lucano: "Όποιος κάνει διακρίσεις είναι ήδη ηττημένος".
Συγκλονίζει το σύνθημα: "Το Ρυάκι δεν δικάζεται! Λευτεριά στον Mimmo! Ο ανθρωπισμός δεν είναι αδίκημα!" ("Riace non si processa! Libertà per Mimmo! L'umanità non è un reato!"). 
Ο δήμαρχος Mimmo Lucano... που διώκεται για τη "φιλοξενία" μεταναστών, δηλαδή υποβοήθηση λαθρομετανάστευσης:

"Θα τους παντρέψουμε (omissis), είναι 70 ετών κι είναι ηλίθιος, σχεδόν ζώο. Αυτή έχει απελαθεί 3 φορές και κρύβεται ανάμεσα στους άλλους για να μην αναγνωριστεί κι απελαθεί, περιμένοντας να κάνουμε τα χαρτιά της. Είναι πόρνη επαγγελματίας, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει μαζί του στο κρεβάτι αν πρέπει έτσι να τον πείσουμε"

Φυσικά δεν απουσίαζε ΛαΕ του κυρίου Λαφαζάνη, ενημερώνει τους εγχώριους "αντιφασίστες-αντιρατσιστές": "Ρώμη: Μεγάλη διαδήλωση κατά του αντιμεταναστευτικού διατάγματος. Παρούσα η ΛΑ.Ε

Σημειώναμε τότε (Νοέμβρης 2018), όταν διαδήλωναν στην Ευρώπη για να πέσει "ο αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ", να επικρατήσει η "αραβική άνοιξη made in USA", για "ανοιχτά σύνορα"... Με μπροστάρηδες τους "αντιρατσιστές" τους τζιχαντιστές της "αραβικής άνοιξης" [βασικούς τροφοδότες της λαθρομετανάστευσης, τους δουλεμπόρους φθηνού εργατικού δυναμικού]: Μήπως ο φασισμός κρύβεται από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";

* "Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς" (European Left - ΕΕΑ/GUE)
Για την "ιστορία" και την κατανόηση της ευρωπαϊκής αριστεράς, πιστής στην "ιερή συμμαχία":
Πρώτη φορά η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά (ΕΕΑ/GUE) δημιουργήθηκε το 1989, όταν το Ιταλικό ΕΥΡΩ-Κομμουνιστικό Κόμμα, η Ισπανική Ενωμένη Αριστερά και ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου από την Ελλάδα συγκρότησαν αυτό το "επαναστατικό ριζοσπαστικό" πολιτικό υποκείμενο, για να σώσουν τους λαούς της Ευρώπης.
Σήμερα
, στο Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (European Left - ΕΕΑ/GUE), Αντιπρόεδρος είναι κάποιος Γιάννης Μπουρνούς (πρώην βουλευτής Λέσβου... διαβάζουμε στο βιογραφικό του), Μέλος της ΚΕ & Εκτελεστικού Γραφείου, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αντιπρόεδρος, Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (Member of the CC, SYRIZA-PA. Vice President, European Left).

Μάλιστα, ο Αντιπρόεδρος Μπουρνούς, στη διάσκεψη διάσκεψη των προέδρων του "Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς" και τη γενική συνέλευση του Κ.Ε.Α., προκειμένου να εγκρίνουν την εκλογική διακήρυξή του κόμματος, ενόψει ευρωεκλογών, «μπλόκαρε» την ένταξη της "Νέας Αριστεράς" στην ευρωπαϊκή Αριστερά... Η "νέα αριστερά" παραμένει Νατοϊκή... δεν μπορεί ν' αποκολληθεί από τη μήτρα των ΗΠΑ!
Ήθελαν κι αυτοί της "νέας αριστεράς" να δηλώσουν κι ανανεώσουν την Νατοϊκή τους πίστη... να μην χάσουν...

8 Σεπτέμβρη 2024: Ήταν, είναι και θα είναι Νατοϊκή η ευρωπαϊκή αριστερά... με ή χωρίς Κασσελάκηδες, Πολάκηδες, Τσακαλώτους και σια...

«Έχετε φάτσες βουτυρόπαιδων. Σας μισώ όπως μισώ τους πατεράδες σας... Έχετε την ίδια κακία στα μάτια σας... αλαζονικοί, εκβιαστές, σίγουροι και ξεδιάντροποι με μικροαστικά προνόμια»
«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
 Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο»
Edoardo Sanguineti

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση