GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ στο Λαγονήσι! ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες...

Δεκάδες πολίτες ένωσαν τις φωνές τους, προκειμένου να διεκδικήσουν την ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες του Δήμου Σαρωνικού, απαιτώντα...


Δεκάδες πολίτες ένωσαν τις φωνές τους, προκειμένου να διεκδικήσουν την ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες του Δήμου Σαρωνικού, απαιτώντας την κατάργηση της δαπάνης εισόδου/ελάχιστης κατανάλωσης σε αυτές.
Η σημερινή διαδήλωση έλαβε χώρα στο 41ο-42ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, με διοργανωτές τον Δήμο και το «Συντονιστικό Αγώνα για Ελεύθερες Παραλίες», με διοργανωτές και συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, τονίζοντας πως «σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, στην παραλία μας».
«Κάθε ημέρα που περνά η φωνή μας γίνεται όλο και πιο δυνατή, κάθε ημέρα που περνά μια μικρή νίκη για όλους εμάς που παλεύουμε για το αυτονόητο δικαίωμά μας για ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές της χώρας μας. Συνεχίζουμε μέχρι την οριστική κλιμάκωση των προσπαθειών μας…», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση