GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρώνε τις γάτες, τους σκύλους, τις πάπιες, τους κύκνους και τα περιστέρια της περιοχής...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Το αναμενόμενο χάος από την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών, στις...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Το αναμενόμενο χάος από την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών, στις... χώρες της Δύσης άρχισε να εμφανίζεται, σε κάθε χώρα και οι αρχές άρχισαν να επαναπροσδιορίζουν τις "ανθρωπιστικές τους αξίες".
Τα ποσοστά των κομμάτων της ελίτ πέφτουν ραγδαία, εξαιτίας της μετανάστευσης, οι πολίτες ζουν μέσα στον φόβο, από τις επιθέσεις εγκληματικών στοιχείων, η δυσαρέσκεια, η αυτοδικία και οι  συμπλοκές στους δρόμους αυξάνονται, ενώ η αστυνομικές αρχές είναι ανήμπορες να επιβάλλουν την τάξη.
Στην πόλη Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο, η κατάσταση έχει βγει, εκτός ορίων.
20.000 μετανάστες από την Αϊτή εγκαταστάθηκαν, σε μια πόλη 60.000 κατοίκων και τρώνε τις γάτες, τους σκύλους, τις πάπιες, τους κύκνους και τα περιστέρια της περιοχής.
Οι κάτοικοι, που έχασαν τα ζώα συντροφιάς προειδοποιούν τους συμπολίτες τους να μην αφήνουν ελεύθερα τα κατοικίδια τους και καλούν τον Τραμπ να τους απαλλάξει από το πρόβλημα.
Στην Αγγλία αποφυλακίζονται οι βιαστές, οι κακοποιητές σύντροφοι γυναικών, για να μπουν μέσα οι διαμαρτυρόμενοι Άγγλοι, που τάσσονται, κατά της μετανάστευσης.
Οι εξουσίες φωνάζουν τώρα, για την υπογεννητικότητα, βλέποντας ότι εξαφανίζεται ο γηγενής πληθυσμός και τα "φτηνά χέρια" έχουν γίνει πανάκριβα, με τα κρατικά επιδόματα και διευκολύνσεις προς τους μετανάστες, όπως και με τα επιδόματα ανεργίας, προς τους ανέργους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση