GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΦΩΝΟΙ οι παπαράτσι με όσα είδαν! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι φήμες για επανασύνδεση Άφλεκ - Λόπεζ...

Άφωνοι έμειναν οι παπαράτσι όταν είδαν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ μαζί με τα παιδιά τους, στο ξενοδοχείο Beverly Hills το Σάββατο...


Άφωνοι έμειναν οι παπαράτσι όταν είδαν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ μαζί με τα παιδιά τους, στο ξενοδοχείο Beverly Hills το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, λίγο καιρό μετά την είδηση πως οδεύουν προς διαζύγιο.
Όπως γράφει η Daily Mail που δημοσιεύει και το φωτογραφικό ντοκουμέντο, οι δυο πρώην σύντροφοι είχαν μια έντονη συζήτηση. Το τετ α τετ έγινε μπροστά στα παιδιά του Μπεν, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ – τον 15χρονο Φιν και τον 12χρονο Σάμιουελ – και τα 16χρονα δίδυμα της Τζένιφερ, την Emme και τον Max, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.
Μάλιστα, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μαζί με μια χρυσή βέρα. Η επανασύνδεση ήρθε αφού η Λόπεζ έκανε μια στάση στο αγαπημένο εστιατόριο fast food του Άφλεκ στο Λος Άντζελες μία εβδομάδα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση