GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΒΑΡΟ ατύχημα στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς! ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ με αναπηρικό καρότσι έπεσε στο κενό...

Να ταξιδέψουν από την Κεφαλονιά στην Αθήνα ήθελαν τρεις γυναίκες με κινητικά προβλήματα, αλλά κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθει...


Να ταξιδέψουν από την Κεφαλονιά στην Αθήνα ήθελαν τρεις γυναίκες με κινητικά προβλήματα, αλλά κατέληξαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας ενός αναπάντεχου ατυχήματος.
Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε στο αεροδρόμιο «Άννα Πολλάτου», κατά τη διάρκεια της επιβίβασής τους σε αεροπλάνο, όπου, λόγω της κατάστασής τους, ζήτησαν, αν ήταν δυνατό, να γίνει με καροτσάκι και αναβατόριο. Ωστόσο, ενώ είχε φθάσει σχεδόν στο ύψος της πόρτας εισόδου στην καμπίνα του αεροσκάφους, «μπατάρισε» από τη μια μεριά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών γυναικών που επέβαιναν σε αυτό.
Οι δυο εξ αυτών, πάντως, στάθηκαν πιο τυχερές, καθώς κατάφεραν να κρατηθούν, σε αντίθεση με την τρίτη, η οποία έπεσε στην πίστα του αεροδρομίου μαζί με το καροτσάκι. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, τις παρέλαβε και τις μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου, ευτυχώς, διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός τους δεν ήταν σοβαρός.
«Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς “Άννα Πολλάτου”, το οποίο βρίσκεται υπό τη διαχείριση και λειτουργία της Fraport Greece, σημειώθηκε περιστατικό τραυματισμού κατά τη διάρκεια της επιβίβασης τριών επιβατών με μειωμένη κινητικότητα, σε πτήση με προορισμό την Αθήνα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου και οι ομάδες ασφαλείας, καθώς και η 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (Μ.Α.Ε.Δ.Υ), ενεργοποιήθηκαν άμεσα, παρέχοντας πρώτες βοήθειες στους επιβάτες. Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τους επιβάτες στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση. Η Fraport Greece βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των τραυματιών, εξασφαλίζοντας την άμεση παροχή βοήθειας και υποστήριξης, ενώ οι υπηρεσίες του Αεροδρομίου Κεφαλονιάς “Άννα Πολλάτου” συνεργάζονται στενά με τις αρμόδιες αρχές και την Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας για τη διερεύνηση των αιτιών του περιστατικού», αναφέρει η Fraport Greece στην ανακοίνωσή της για το ατυχές περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση