GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρά ψάρια και στην τεχνητή λίμνη Περδίκκα στην Πτολεμαΐδα...

Μετά τα νεκρἀ ψάρια από την Λίμνη Κάρλα που ξεβράστηκαν στον Παγασητικό και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στην Μαγνησία, το φαινόμενο παρ...

Μετά τα νεκρἀ ψάρια από την Λίμνη Κάρλα που ξεβράστηκαν στον Παγασητικό και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στην Μαγνησία, το φαινόμενο παρουσιάστηκε σε άλλη περιοχή της χώρας. Εκατοντάδες νεκρά ψάρια εντοπίστηκαν τις 4 τελευταίες ημέρες στις όχθες του τεχνητού φράγματος του Περδίκκα, στον Δήμο Εορδαίας βόρεια της Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το γεγονός έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ψαράδες που βρίσκονται εκεί καθημερινά. Όπως δηλώνουν, την πρώτη ημέρα ο αριθμός των νεκρών ψαριών ήταν περιορισμένος, ωστόσο, η κατάσταση έγινε χειρότερη τις επόμενες 3 ημέρες.
Αποτέλεσμα ήταν ψάρια του γλυκού νερού, γριβάδια, γουλιανοί, κέφαλοι και άλλα είδη, να ξεβράζονται κατά μήκος της ακτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση