GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ! ΝΤΟΜΙΝΟ παραιτήσεων Κασσελάκη μετά την καθαίρεση του Κασσελάκη...

Παραιτήσεις σημαντικών στελεχών του επικοινωνιακού επιτελείου του Στέφανου Κασσελάκη καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, μετά την καθαίρεση τ...


Παραιτήσεις σημαντικών στελεχών του επικοινωνιακού επιτελείου του Στέφανου Κασσελάκη καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, μετά την καθαίρεση του 36χρονου πολιτικού από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ήδη, αποχώρησε καταρχάς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου του κόμματος και δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδάκης, που βρισκόταν στο πλευρό και του Αλέξη Τσίπρα όσο εκείνος ήταν πρόεδρος.
Όπως τόνισε στο μήνυμά του προς τους πολιτικούς συντάκτες: «Αγαπημένοι και αγαπημένες, σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».
Την παραίτησή της υπέβαλε όμως και η επικεφαλής του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Κουντούρη, που βρέθηκε στο πλευρό του κ. Κασσελάκη όταν εκείνος έλαβε την απόφαση να κατέλθει για την ηγεσία. Στο δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμά της προς τους δημοσιογράφους σημείωσε πως: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε.
Ο Στεφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου. Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».
Νωρίτερα  έγινε γνωστή μια ακόμη παραίτηση, αυτή του διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μανώλης Καπνισάκης παραιτήθηκε και αυτός από τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας προφανώς τον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο ρόλος του Μανώλη Καπνισάκη ως εξ' απορρήτων του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Μανώλης Καπνισάκης ήταν ο εξ' απορρήτων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενότερος συνεργάτης του, ο οποίος συντάχθηκε μαζί του από τη στιγμή που αποφάσισε να δώσει τον αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι το καλοκαίρι.
Ο ίδιος ο κ. Καπνισάκης είχε δηλώσει ότι γνωρίζει τον Στέφανο από 14 ετών καθώς υπήρξε ο δικηγόρος της οικογένειας Κασσελάκη και είχαν επικοινωνία και όταν ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζούσε στην Αμερική. Είναι μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που λέγεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει στην Ελλάδα και να εμπλακεί στην πολιτική.
Ο Μανώλης Καπνισάκης υπήρξε και στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη και λέγεται ότι είναι το πρόσωπο που τους είχε φέρει κοντά πέρυσι, προεκλογικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση